Haberler

Bodrum FK, Tuzlaspor ile berabere kaldı

Güncelleme:

Trendyol 1. Lig'in 15'inci haftasında konuk ettiği Tuzlaspor ile 1-1 berabere kalan Bodrum FK'nin teknik direktörü İsmet Taşdemir, son dakika gollerinin üstesinden gelemedikleri için üzgün olduklarını söyledi.

- Bodrum FK - Tuzlaspor maçının ardından

MUĞLA - Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 15. haftasında konuk ettiği Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından iki takımın teknik direktörü basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig 15. haftasında Bodrum FK evinde Tuzlaspor'u konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan yeşil-beyazlı ekip yakaladığı pozisyonlardan yararlanamadı. Her iki takımda girdiği pozisyonları gole çeviremezken ilk yarı golsüz berabere sona erdi. Maçın ikinci yarısına Bodrum FK değişiklikle başladı. Etkili oyunu sürdüren yeşil-beyazlı ekip Kenan'la 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın son dakikalarında Tuzlaspor, Ahmethan'ın golüyle beraberliği yakaladı. Müsabakanın geri kalan dakikalarında gol olmazken maç 1-1 berabere sona erdi.

İsmet Taşdemir : "Çok iyi niyetli bir takımız"

Son dakika yenen gol nedeniyle üzgün olduklarını ifade eden Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Son dakika gollerinin nasıl üstesinden geleceğimizi bilemiyorum. Tek bildiğim bir şey var. Çok iyi niyetli bir takımız. Rakip ceza sahamıza girmeden bir puan alıp gitmesi, bizden iki puan çalması bizi çok üzdü. Ama yapacak bir şey yok, futbol bu. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Mücadele gösteren, kazanmak isteyen oyuncularımı kutluyorum. Ama maalesef çok üzgünüm olmadı, olanla yetinip yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Tuzlaspor Teknik Direktörü Bekir İrtegün ise, "Bodrum'da oynamak çok keyifliydi. Geçen hafta galip geleceğimiz maçı berabere bitirmiştik. Bu hafta da son dakikada berabere kaldık. Futbolun cilvesi diyelim. Oyun olarak düşüktük ama zaman zaman böyle oyunlar olabiliyor. İyi takımlarla kritik maçlar oynuyoruz. Alınan bir puan çok değerlidir. Oyuncu kardeşlerimi tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmet Taşdemir Trendyol Bodrum Basın Toplantısı Maç Teknik Direktör Futbol Spor Güncel Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title