Haberler

    Beşiktaşlı Ljajic'in İdolü Eski Galatasaraylı Futbolcu

    Beşiktaş'ın Sırp yıldızı Adem Ljajic, Beşiktaş Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.

    Çocukluğunda en büyük idolünün şu anda yeniden Partizan'a dönen Sasa İliç olduğunu söyleyen Ljajic, "Eski Yugoslavya'da çok büyük oyuncular yetişti. Çok büyük karakterli oyuncular arasında birçok önemli futbolcu hepimize esin kaynağı oldu. Ama benim çocukluğumda en büyük idolüm şu anda tekrar Partizan'a dönen Sasa İliç'ti. Şu anda 22 numaralı formayı giymemin sebebi de odur. Küçükken çok büyük bir Partizan taraftarıydım. Tribüne gidiyor, maçları kaçırmıyordum. Hayattaki en büyük idealim ve hayalim de Patizan forması giymekti ve bunu başardım. Önce altyapıda sonra A takım seviyesinde bunu gerçekleştirdim. İtalya'da oynadım, çok büyük kulüplerin formasını giydim. Şimdi de öyle büyük bir takımın oyuncusuyum." dedi.
    "HIGUAIN, BENZEMA GİBİ FORVETLERLE..."
    Çok büyük kulüplerde oynadığını söyleyen Ljajic, "Açıklamalarına devam eden Ljajic, "Benim forvetlerden en büyük beklentim; oyuna katılabilen, ikiye birlerde pas alışverişinde bulunabilen özellikte olmaları. Herkes tabii ki forvetlerden gol bekler. Ben Higuain gibi, Benzema gibi orta saha oyuncularıyla iletişim kurabilen forvetlerle oynamayı daha çok seviyorum." ifadelerini kullandı.
    FENERBAHÇE DERBİSİ HAKKINDA...
    Fenerbahçe ile oynadıkları derbiden de bahseden Ljajic "Futbol hayatımda çok büyük derbiler oynadım. Partizan-Kızılyıldız, Inter-Milan, Roma-Lazio, Juventus-Torino gibi derbilerde forma giydim. Fenerbahçe ile oynadığımız derbinin atmosferi de çok güzeldi. Ortam o yoğunluğu size hissettiriyordu. O atmosferi yaşamaktan oldukça keyif aldım." dedi.
    BEŞİKTAŞ TARAFTARI İÇİN SÖZLERİ
    Beşiktaş taraftarı hakkında da konuşan yıldız isim " Beşiktaş'taki taraftarın bizlere sunduğu atmosfer Sırbistan'daki gibi heyecan verici. Sırbistan'da da, Beşiktaş'ta da taraftarlar doksan dakika hiç durmuyorlar. Bu bir futbolcunun maça tamamen konsantre olması için çok iyi bir tetikleyici etki yapıyor." şeklinde konuştu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Partizan Beşiktaş Spor Haberler

    AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

    AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

    Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

    Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

    İYİ Partililer Akşener'den emin: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edilse bile kabul etmez

    İYİ Partililer Akşener'den emin: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edilse bile kabul etmez

    Bakmadan Geçme

    Aldatmak 72. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Haziran Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Ekşi Elmalar filmi konusu nedir? Ekşi Elmalar oyuncuları ve Ekşi Elmalar özeti! Ekşi Elmalar ne zaman, nerede çekildi? #129300 #128250 ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Karneler ne zaman alınacak 2024? Karneler hangi tarihte, ayın kaçında dağıtılacak? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bakırköy Belediyesi hangi parti? Bakırköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Bakırköy yerel seçim sonuçları! FB KONGRESİ NE ZAMAN? Fenerbahçe Başkanlık seçimi hangi gün? SÜPER LİG YENİ SEZON NE ZAMAN? #9917 2024 2025 Süper Lig ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 7 Haziran Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? 6 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bakırköy Belediye Başkanı'nın vaadi ne? Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu'nun tepki çeken vaadi ne oldu? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 6 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'yi ne zaman ziyaret edecek? Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman görüşecek?
    İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

    İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title