Haberler

Şenol Güneş: Taraftara Uyum Sağlamaya Çalışıyorum

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Taraftarımızın devrimci bir yapısı var. Ben de bu yapıya uyum sağlamaya çalışıyorum." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kulübün yapısına dinamik bir futbolun yakışacağını belirterek bu doğrultuda çalıştıklarını belirtti.

"GÜNEŞ HERKESE DOĞAR"

Tecrübeli teknik adam, kulüp dergisinin eylül sayısında yer alan röportajında, her futbolcunun başarısının kendisine ait olduğunu vurgulayarak, "Genç oyuncular da kendileri yapacak, ben değil. Hiçbir oyuncuyu ben çıkarmadım, onlar zaten vardı. Güneş herkese doğar, yeter ki ondan yararlanmasını bilin" ifadesini kullandı.

"ZEKİ TARAFTARIMIZ VAR"

Zeki bir taraftar yapısına yakışır bir futbol ortaya koymayı hedeflediklerini vurgulayan Güneş, "Amacımız rakibi oynatmayan ama kendisi sahada tüm varlığıyla oynayan, dinamik bir takım görüntüsü ortaya serebilmek, Beşiktaş'ın karakterine uyan bu. İnşallah bunu başarırız. Taraftarı mutlu etmek istiyoruz. Beşiktaş, üretmek isteyen bir camia. Başarı beklentisi var. Medenice fikrini ortaya serebilen, zeki bir taraftar yapısına yakışır bir futbol ortaya sermeyi hedefleyeceğiz" değerlendirmesini yaptı.

"BEN DE UYUM SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUM"

Devrimci bir yapısı olan Beşiktaş gördüğünü anlatan Güneş, "Saygıdeğer, yaşam kalitesi ve entelektüel kapasitesi çok yüksek, yaratıcı bir taraftarı var. Etkilenmemek mümkün değil. Ben de bu yapıya uyum sağlamaya çalışıyorum" şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA / Spor

Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (8)

TÜRK:

Devrimcilik yapacaginiza milliyetcilik yapan, hain, yobaz olmayin!!!

2
6
yanıtYanıtla
Bosna!:

CARSI ya katildi insallah!

1
2
yanıtYanıtla
Çeto:

bir ozanı bitiremedinya.

1
1
yanıtYanıtla
Bosna!:

HOCAM Bilic taraftar iliskileri gelenegini surdur!

2
0
yanıtYanıtla
12 kigi:

Ya boş lafla sıkma icraat olmazsa görürürsün taraftarı

0
0
yanıtYanıtla
adam gibi adam senol hoca sahipcikin on:

sülo

0
0
yanıtYanıtla
ZAGOR TENAY:

TAMAM ARTIK AKTROLLER STADIN YAPIMINI TAMAMAEN DURDURUR GS A BEDAVA STAD YAPAN TOKİ BİZİM STADIN ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN HERŞEYİ YAPIYOR AKP YE OY ATAN BEŞİKTAŞLI BEŞİKTAŞLI DEĞİLDİR.

0
0
yanıtYanıtla
ÇARŞI:

OYLARI CHP MHP İTTİFAKINA ATALIM AKP YE VE TROLLERİNE YAPTIKLARININ HESABI SORULACAK GS MAÇINDA SAHAYA GİREN AKTROLLERİ UNUTMADIK BULGUR KAFALI KOYUNLARDAN HESAP SORULACAK

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title