Haberler

Beşiktaş Gaziantep'te

Turkcell Süper Lig'in 19. Haftasında Yarın Gaziantepspor ile Deplasmanda Karşılaşacak Olan Beşiktaş, Gaziantep'e Geldi. Siyah-beyazlı Kafileyi Gaziantep'e Getiren Uçak, Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Alana 20 Dakika Geç İndi.

Turkcell Süper Lig'in 19. haftasında yarın Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, Gaziantep'e geldi. Siyah-beyazlı kafileyi Gaziantep'e getiren uçak, olumsuz hava koşulları nedeniyle alana 20 dakika geç indi.

Beşiktaş kafilesini Gaziantep'e getiren Türk Hava Yolları'nın (THY) TK 688 sefer sayılı uçağı, olumsuz hava koşulları nedeniyle alana inmekte zorlandı. 20 dakika havada tur atan uçak, 3. denemesinde alana indi. Siyah-beyazlı kafileyi havalimanında kalabalık ve coşkulu bir taraftar grubu karşıladı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Teknik Direktör Tigana ve futbolcuları çiçeklerle karşılayan Siyah-beyazlı taraftarlar, futbolcularla bol bol fotoğraf çektirdi. Kafilenin otobüse binişi sırasında da taraftarlar, yaktıkları meşaleler eşliğinde teknik heyet ve futbolculara yoğun tezahüratta bulundu. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, havalimanında gazetecilerin sorularını cevapsız bırakırken; Siyah-beyazlı futbolculardan İbrahim Toraman, yarınki rakipleri Gaziantepspor'un güçlü bir kadro oluşturduğunu belirtti. İbrahim Toraman, Gaziantepspor karşısında iyi bir oyun ortaya koyup, 3 puanla İstanbul'a dönmeyi amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

Havalimanından ayrılan Beşiktaş kafilesi, Gaziantepspor maçı için Tuğcan Otel'de kampa girdi.

(OÇ-ST-KÇ-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title