Haberler

Uğur Boral ve Veli Kavlak Barıştı

Güncelleme:

Beşiktaş'ta idmanda kavga eden Veli Kavlak ve Uğur Boral, derbi öncesi düzenlenen moral yemeğinde Başkan Fikret Orman'ın yanında barıştı.

Pazar günü oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenman ile devam eden Beşiktaş’ta herkesin moralini bozan bir gelişme yaşandı. Uğur Boral ve Veli Kavlak arasında başlayan tartışma bir anda büyüyünce iki oyuncu birbirlerinin üzerine yürüdü. Araya giren takım arkadaşları Uğur ve Veli’yi güçlükle ayırdı.

BAŞKAN NEZARETİNDE BARIŞTILAR

Veli Kavlak ve Uğur Boral, derbi öncesi düzenlenen moral yemeğinde Başkan Fikret Orman’ın yanında barıştı. Bir anlık sinirle ufak bir tartışma yaşadıklarını belirten Uğur Boral, “Antrenman yorgunluğu ve derbinin stresiyle biraz sinirlendim. Basında iddia edildiği gibi tekme tokat kavga ettiğimiz yok” diye konuştu.



Kavga iddialarını duyunca çok şaşırdığını dile getiren Veli Kavlak da “Antrenman esnasında ufak tefek şeyler olur. İnternette yazılanlara çok güldüm ve şaşırdım” dedi.


 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fikret Orman Veli Kavlak Uğur Boral Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title