Haberler

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Söke'de Sergi Açtı

Güncelleme:

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Cumhuriyetin 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Söke'de stant açtı. Sergide jandarma ekipleri ve kullandıkları ekipmanlar tanıtıldı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Söke'nin Cumhuriyet Meydanı'nda stant açtı. Meydanda açılan stantlarda ekiplerin kullandığı ekipmanlar sergilenirken, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Cumhuriyetin 100'üncü yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Aydın İl Jandarma Komutanlığı Söke'de stant açtı. Cumhuriyet Meydanı'nda açılan sergiye Söke Kaymakamı Ali Akça, Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, Söke İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp, Söke İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Emre Mengi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Stantlarda jandarmaya bağlı ekipler ve ekiplerin kullandığı ekipmanlar tanıtıldı.

Stantları gezdiği esnada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Söke Kaymakamı Ali Akça, "Aydın İl Jandarma Komutanlığı yapmış olduğu faaliyetleri ve kullanmış olduğu ekipmanların tanıtımı, gösterilmesi ve Halkla bir köprü kurulması açısından böyle bir etkinlik düzenlendi. Sökeli vatandaşlarımızın da bu etkinliğe büyük mutlulukla katıldığını ve yapılan faaliyetleri takdir ettiklerini görmek bizi çok mutlu etti. Güvenlik güçleri bizler için varlar. Allah ayaklarına taş değdirmesin. İşlerinde kolaylıklar diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Jandarma Aydın Söke Jandarma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title