Haberler

    Avrupa Şampiyonu Sümeyye Erol, Hedef Büyüttü

    İspanya'daki 4 bin metre Atletizm Genç Bayanlar Avrupa Şampiyonasının birincisi Sümeyye Erol: "Asıl hedefim 2016 yılındaki olimpiyatlarda başarılı olmak".

    Atletizm Genç Bayanlar Avrupa Şampiyonu Sümeyye Erol, hedefinin 2016 olimpiyatları olduğunu söyledi.

    İspanya'da düzenlenen Atletizm Genç Bayanlar Avrupa Şampiyonası'nda 4 bin metre kategorisinde birinci olan Erol ile antrenörü Mehmet Kiper, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu'nu ziyaret etti.

    Erol, burada yaptığı konuşmada, bu yıl 4 bin metrede yarıştığını ve Avrupa Şampiyonu olduğunu, gelecek yıl 5 bin metrede yarışacağını söyledi. Bu yarışta da şampiyonluğu hedeflediğini dile getiren Erol, "Asıl hedefim 2016 yılındaki olimpiyatlarda başarılı olmak" dedi.

    Müdür Hacıcaferoğlu da sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olması gerektiğini belirtti. Sporda başarılı olan öğrencilerin derslerinde de başarılı olduklarına işaret eden Hacıcaferoğlu, "Spor yapan, sağlıklı düşünen bireydir. Akademik başarısı spor sayesinde gelişir. Toplum içinde rol model olan en iyi örneklerdir" diye konuştu.

    Hacıcaferoğlu, Erol'u başarılarından dolayı tebrik etti.

    Erol'un antrenörü Mehmet Kiper de sporcunun başarılı bir performans ortaya koyduğunu belirterek, olimpiyatta da Erol'dan önemli bir başarı beklediklerini kaydetti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Burhanettin Hacıcaferoğlu İspanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title