Haberler

Arda Turan'ın Atletico Madrid Macerası Sona Eriyor

Güncelleme:

Milli futbolcumuz Arda Turan, Atletico Madrid yönetimiyle görüşerek takımdan ayrılma isteğini bildirdi. Simeone, Arda'nın takımdan ayrılmasına sıcak bakıyor.

Milli futbolcu Arda Turan ile Atletico Madrid yönetimi arasındaki ipler tamamen koptu. Marca Gazetesi, Arda Turan ile Atletico yönetimi arasında bir telefon görüşmesi yapıldığı ve bu görüşmede milli futbolcumuzun takımdan ayrılma arzusunu Atletico yönetimine ilettiğini iddia etti.

SIMEONE: YETERLİ DEĞİL

Gazeteye göre teknik direktör Diego Simeone'de Arda'nın ayrılmasına yeşil ışık yaktı. Gazeteye göre bu ayrılığın arkasındaki gerçek Arjantinli teknik adamın takımda kurmak istediği sistemde Arda'dan beklediği fiziki yeterliliği bulamaması. Gazete, Atletico Madrid kulübünün Arda Turan'ın bonservisi için belirlediği 41 milyon Euro'luk fiyatta da indirim yapabileceğini ileri sürdü.

"PROBLEMİ ÇÖZÜN"

Marca gazetesi ayrıca Arda'nın menajerinden kendisine gelen teklifleri biran evvel yönetime bildirerek hayata geçirmesini ve bu sorunu çözerek takımda bu kulvarda boşalan yere transfer yapmak için zaman tanımasını istediğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Diego Simeone Arda Turan Marca Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (5)

HAKANmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kesin kovmuslardir yeni sezonda kadroya giremiyceksin demisler oda baska takim ariyor kendine en sonunda Kayserispora transfer olur

0
2
yanıtYanıtla
Arda:

Ulan futboldan mı anlıyorsunuz kötülemekden başka bişi bilmiyorsunuz kedi eremediğı ciyere kokmuş der aslanlar gibi adam futbolunu oynuyor cekemeyenler çatlasın

0
0
yanıtYanıtla
ibram izmir tire:

ulan gemlik kartali arda yedekti diyorsun atletico nun maclarini izlemedigin belli yalanci

0
0
yanıtYanıtla
babaMobil-ANDROID:

galataya gelsin altinci yildizida takak

0
0
yanıtYanıtla
Gerçekler:

25 milyona gidecek görürsünüz. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title