Haberler

Arda Turan'dan Duygusal Paylaşım

Güncelleme:

Barcelona'da futbol hayatına devam eden Arda Turan, sosyal medya hesabından formasını giyen bir çocuğun fotoğrafını paylaştı.

Barcelona forması giyen milli futbolcu Arda Turan, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Kendisinin ay-yıldızlı formasını giyen bir çocuğun fotoğrafını paylaşan Arda, açıklama olarak ise şu mesajı paylaştı:

"YAPABİLDİĞİM EN İYİ ŞEY, BİR ÇOCUĞUN HAYATINA DOKUNABİLMEK"

"İnsan yaptıklarıyla yapamadıklarının, günahlarıyla sevaplarının, hatalarıyla doğrularının… Ve daha bir çok şeyin toplamı aslında. Hepimiz istiyoruz; nefes aldığımız her saniye doğruları yapalım, hep zirvede olalım. Ama hayat bazen insanın istediği gibi gitmiyor. Onun da bir sebebi var; hayat sana bazı şeyleri öğretmek istiyor. Bu yüzden nefes aldığımız her dakika öğreniyoruz. Ben de öğreniyorum. Yıllar sonra biri gelip "Bu hayatta yapabildiğin en iyi şey neydi?" diye sorsa, düşünmeden bu fotoğrafı gösteririm. Bir çocuğun hayatına dokunabilmek, seni hiç tanımamış olmasına rağmen seni sevebilmesi, sırtına ismini yazdırabilmesi. Geri kalanı mı? O da zaten günahlarımızla, sevaplarımızla hayatın kendisi. Hayatımın kendisi; herkes gibi…"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Barcelona Spor Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

500

Yorumlar (9)

ugurfener:

ardaya cok yuklenmeyin fenerbahceliyim ama goruken oki iyi insN buyuk sporcu EL INSSAF galatasarayli kardesler siz bari sahip cikin

15
2
yanıtYanıtla
kısaca ht:

AL GİYDİR RESİM ÇEK ARDA SENDEN Bİ YOL OLMAZ OLSA DA O YOL DEGİL DİR

0
15
yanıtYanıtla
ARDA TURAN:

ADAM GÖRMESEK İNANACAĞIZ. . . ÇOCUK BİLSE ARDAYI SEVMEZ. .

3
5
yanıtYanıtla
realist:

sahadada bizimde sinir uçlarımıza dokunuyosun kaptan

3
4
yanıtYanıtla
XYZ:

HAYIRSIZ

1
6
yanıtYanıtla
Sade Vatandaş:

Merhaba büyük oyuncu her kim olursa olsun bence herkesin bilmesi gereken şey şu eğer bir insan mesleğinde zirveye çıkmışsa çıktığı kadar saygıyı hakeder,Çünkü oraya çıkana kadar mutlaka cok bedel emek fedakarlık yapmış demektir.Bu yaşadığın mutluluğun çok daha fazlasını hakeder demek.Ancak bizde malesef bir seviyeye gelince civitmak kendinden geçmek kendi emeğinin değerini bilmemek yani şükretmemek gibi bir gaflete tutuluyor bunu senin için demiyorum tabi ama buna herkes dikkat etmeli diye diyorum.Basarilar mutluluklar dilerim

1
1
yanıtYanıtla
Polat çakın:

Sen ADAMSINNNNNNNNNNNNNNNN KAPTAN MİLLET NE DERSE DESİN HERKES KENDİNE BAKSIN ÖNCE

0
1
yanıtYanıtla
Hadi ordan:

Kesinlikle gelmesin

0
0
yanıtYanıtla
HOFFF:

MİLLETİN ADAMLIĞINI SORGULAYANLAR SİZLER ÇOK ADAMSINIZ YA HEPİNİZ MÜKEMMELSİNİZ YA BU YORUMLARI YAPARKEN KİMSEDE GÖRMÜYOR SİZİ AMA ALLAH GÖRÜYOR ALLAH PİSLİĞİNİZİ KENDİNİZE SAKLAYIN İNSAN HATALARIYLA İNSANDIR ARDA YORUMUNDA ÇOK ŞEY ANLATMIŞ AMA ANLAYABİLENE. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title