Haberler

Antalyaspor'u, Avrupa'da Oynayan Bir Kulüp Haline Getireceğiz"

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor'u İstanbul kulüpleriyle rekabet eden, Avrupa'da oynayan bir kulüp haline getireceklerini söyledi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor'u İstanbul kulüpleriyle rekabet eden, Avrupa'da oynayan bir kulüp haline getireceklerini söyledi.

Ali Şafak Öztürk, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Antalyaspor camiasının başkan olması yönündeki beklentisine kayıtsız kalamadığını söyledi.

Antalyaspor'u güzel günlerin beklediğini dile getiren Öztürk, "Bu kulübü iyi yerlere taşımak istiyorum. Daha planlı gideceğiz. Geçmiş zamanda olan hatalarımızdan ders çıkaracağız. Doğru yaptıklarımızın üzerine gideceğiz. Kulübü daha kurumsal, profesyonel hale getireceğiz. İyi işleyen, güçlü bir kulüp haline getireceğiz. Antalyaspor'u, İstanbul kulüpleriyle rekabet eden, Avrupa'da oynayan bir kulüp haline getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Dün itibarıyla yönetim kurulu başkanı olduğunu hatırlatan Öztürk, ilk gününde transfer ve futbolcuların lisanslarını çıkartmak için büyük bir mesai harcadıklarını kaydetti.

Bazı oyuncuların lisanslarını, sürenin bitmesine dakikalar kala çıkardıklarını anlatan Öztürk, "Transfer engelini kaldırmak için 788 bin avro ve 600 bin lira ödenmesi gerekiyordu. Kulüpte de bu para yoktu. Bunun için finansman sağladık. Kulübü tekrar yürüyen bir yapı haline getirdik. Uygun maliyetle, ligi bilen, sahada savaşan, karakterli iki oyuncuyu kadromuza kattık." açıklamasında bulundu.

Antalyaspor'u zor günlerin beklediği dönemde ellerini taşın altına koyduklarını vurgulayan Öztürk, şöyle devam etti:

"Bu nedenle yeniden döndük. Elimizden geleni yapacağız. Burada camianın desteği çok önemli. Herkesin üst kimliğinin Antalyaspor olması gerekiyor. Burada amaç, Antalyaspor'un başarısı olmalı. Şu an ciddi şekilde kenetlenmiş bir camia var. Son 3 maça baktığımızda bunu gördük. Beşiktaş maçında tarih yazdılar. Tarihe geçtik. Taraftarı da görüyorsunuz. Sosyal medyada bir şey paylaşıyorum, yüzlerce destek yorumu geliyor. Umut var, enerji var."

"Nasri ve Menez'in 3-4 milyon avro zararları oldu"

Yıldız transferler projesini rafa kaldırdıklarını kaydeden Öztürk, doğru adımlarla, savaşan bir takım oluşturacaklarını vurguladı.

Kendi kefaletleriyle Antalyaspor'un bütün borçlarını yapılandırdıklarını açıklayan Öztürk, şunları söyledi:

"Kulübü rahatlatmak için uzun vadeye yayarak, daha uygun faiz şartlarıyla borçları yapılandırdık. Kefaleti kendi üstümüze aldık. İlk başkanlık dönemimde herkesin konuştuğu bazı transferler oldu. Bunları, yıldız transferi olsun diye ya da egomuzdan yapmadık. Antalya için bir projeydi. Kenti turizm açısından tanıtmaktı. Barselona, Monaco örneklerini vermiştik. Şehirlerin, futbol takımları sayesinde tanındığını belirtmiştim. Futbolda her şey beklendiği gibi olmuyor. Bu projeden vazgeçmek zorunda kaldık. Burada yanlış bir algı yürütüldü. Antalyaspor'u bu hale getiren sanki bizmişiz gibi, 'Batırdı, kaçtı.' gibi garip şeyler söylendi. Bütün ekonomik sıkıntının kaynağı bizmişiz gibi gösterildi. Samir Nasri, Jeremy Menez geldi. Başarılı olmadılar. Nasri ve Menez'in kulübümüze 3-4 milyon avro zararları oldu. Bu mu batırdı kulübü? Bizim yaptığımız transferlerin çoğu bonservissizdi."

Bir basın mensubunun, "Yeni transferlerin sözleşmelerini Türk lirası üzerinden mi yaptınız?" şeklindeki sorusu üzerine Öztürk, Olcan Adın ile Türk lirası üzerinden sözleşme imzaladıklarını, Mevlüt Erdinç'le ise önceki kontratı nedeniyle mecburen avro üzerinden anlaşma yaptıklarını aktardı.

Öztürk, başka bir gazetecinin sorusu üzerine de "Taraftar hakaret ve küfür içermediği sürece istediği marşı söyleyebilir, tezahüratı yapabilir. İzmir Marşı'nın söylenmesiyle gurur duyarım." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

Ali Şafak Öztürk Antalyaspor İstanbul Spor Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Pınar Karşıyaka Play Off Serisi kaç kaç, kim önde? GS Basketbol hangi kanalda? Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title