Haberler

Antalya: Vestel Manisaspor Ligin İkinci Yarısına Antalya'da Hazırlanıyor

Vestel Manisaspor İkinci Yarı Hazırlıklarını Antalya'da Sürdürüyor. Belek Popillon Otel'de Kampa Giren Vestel Manisaspor'lu Futbolcular Teknik Direktör Ersun Yanal Nezaretinde Çalışmalarına Devam Ediyor.

Vestel Manisaspor ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Belek Popillon Otel'de kampa giren Vestel Manisaspor'lu futbolcular Teknik Direktör Ersun Yanal nezaretinde çalışmalarına devam ediyor.

Sahil boyunca kondisyon çalışması yapan oyuncular daha sonra sahada teknik ve taktik ağırlıklı çalıştı. Teknik Direktör Ersun Yanal, antrenmanda futbolcularını hata yapmamaları konusunda sürekli ikaz etti. Kadro dışı bırakılan Zelenka ve Johana'nın dışında tam kadro ile ikinci yarıya hazırlanan Vestel Manisaspor ikinci yarıya hızlı başlamak istiyor. Geçtiğimiz hafta transferi bitirilen Brezilya'nın Botafogo takımından transfer edilen De Sauza Reinaldo'nun ise yarın Türkiye'ye gelerek Antalya kampına katılması bekleniyor.

Kadro dışı bırakılan Zelenka ve Johana'nın Minasa'da hazırlıklarını devam ettirecekleri öğrenildi. Vestel Manisaspor bayram sonrasında 3 Ocak ve 6 Ocak 2007 tarihlerinde Belçika ve Hollanda ikinci ve üçüncü lig takımları ile Antalya'da iki hazırlık maçı oynayacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title