Haberler

Alman Polisi, Çek Holiganları Sınırda Durduruyor

Alman Polisi, Çarşamba Günü Münih'te Çek Cumhuriyeti ve Almanya Arasında Oynanacak Olan Euro 2008 Elemeleri Grup Karşılaşması Öncesi, Çek Cumhuriyeti Sınırındaki Denetimlerini Arttırma Kararı Aldı.

Alman polisi, Çarşamba günü Münih'te Çek Cumhuriyeti ve Almanya arasında oynanacak olan Euro 2008 Elemeleri grup karşılaşması öncesi, Çek Cumhuriyeti sınırındaki denetimlerini arttırma kararı aldı.

Çarşamba günü Almanya ve Çek Cumhuriyeti arasında oynanacak olan Euro 2008 Elemeleri grup karşılaşması öncesi güvenlik önlemleri arttırıldı. İki takım taraftarları arasında yaşanabilecek olası şiddet olayları nedeniyle 'yüksek riskli' kabul edilen karşılaşma öncesi, Alman polisi, Çek Cumhuriyeti sınırında güvenlik tedbirlerini arttırdı. Konuyla ilgili olarak yapılan bir açıklamada, olay çıkartması muhtemel Çek taraftarların sınırdan geçirilmedikleri ve ülkelerine geri gönderildikleri ifade edildi.

Almanya, İsviçre ve Avusturya'nın ortaklaşa düzenleyeceği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'ne katılmayı garantilerken, Çek Cumhuriyeti grupta ikinci sırayı almak için mücadele ediyor.

(ERS-ERS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title