Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Türkiye Cimnastik Federasyonu Samsun İl Temsilciliği Etkinliğinde Konuştu

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Türkiye Cimnastik Federasyonu Samsun İl Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinlikte konuşma yaptı. Karaaslan, Türk sporcuların uluslararası müsabakalarda kazandığı madalyaları ve Samsun'un spor şehri olma potansiyelini vurguladı.

Karaaslan: Ülkemizin büyük ve güçlü yürüyüşüne destek oluyoruz

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Türkiye Cimnastik Federasyonu Samsun İl Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinlikte, "Amacımız, gittiğiniz her yerde ay-yıldızlı formayı en yükseğe çıkartmak. Hepimiz taş üstüne taş koyarak, ülkemizin bu büyük ve güçlü yürüyüşüne destek oluyoruz" dedi.

Ak Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Türkiye Cimnastik Federasyonu Samsun İl Temsilciliği tarafından düzenlenen sporcu ve aileleri ile buluşma programına katıldı. Düzenlenen kahvaltı programına, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Cimnastik Federasyonu İl Temsilcisi Salih Meriç, sporcular ve aileleri katıldı.İngiltere'de düzenlenen Trampolin Cimnastik Gençler Dünya Şampiyonası'nda dünya ikincisi olan Tuba Bade Şahin ve Ada Kanat'ı tebrik eden Karaaslan, "Gençlerimizin elde ettiği başarı çok büyük bir başarı. Aileleri kadar bizler de gururluyuz. Samsun olarak çok şanslıyız. Daha önceki Gençlik ve Spor Bakanlarımızın Samsunlu olması, Samsun'a yapılan önemli yatırımlar, Samsun'u bir spor şehri haline getirecek nitelikteki altyapı hizmetlerinin şehrimizde vücut bulmuş olması, fiziki imkanların yeterliliği ve hatta Avrupa'nın dünya standartlarındaki bir organizasyona ev sahipliği yapabilecek nitelikte bir şehir olmamız ki yaptık. İşitme Engelliler Olimpiyatları Samsun'un ev sahipliği yaptığı en önemli spor organizasyonuydu. Samsun hem gençlik şehri hem bir spor şehri. Bu sözle söylemekle olmaz. Binaları ve tesisleri yapmakla olmaz. Onlar olmadan çok büyük bir eksiklik olur muhakkak. Ama asıl ihtiyaç duyulan şey genç yürekler ve onları destekleyen aileleri ve hocalarıdır. Bu şehirde onlar da var" diye konuştu.

'110 ULUSLARARASI ORGANİZASYONA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK'

Türk sporcuların bu yıl katıldıkları uluslararası müsabakalarda 6 bin 231 madalya kazandığını söyleyen Karaaslan, "Sporda, sanatta, akademik hayatta, iş dünyasında her alanda başarı ile birlikte hocalarınızın, sizlerin taşıdığı ay-yıldızlı formayı, gittiğiniz her yerde en yükseğe çıkartmak. Amacımız bu. Kimimiz bunu yaptığımız işle, kimimiz yaptığımız sporla, kimimiz çocuklarımıza verdiğimiz büyük destekle onları dünya çapında birer sporcu birer sanatçı haline getirebilmek için mücadele ediyoruz. Ama özünde hepimiz taş üstüne taş koyarak ülkemizin bu büyük ve güçlü yürüyüşüne destek oluyoruz. 1924 yılında Türkiye Cumhuriyeti olarak ilk kez olimpiyatlara katılmışız. O zamanki iddiamız büyük bir başarı elde etmekten ziyade, devletimizin orada temsil edilmesi. Uzun yıllar da böyle devam etmiş. Ama bu yıl için bir rakam vereceğim ve gerçekten gurur vesilesi. Bu yıl sporcularımız katıldıkları uluslararası müsabakalarda 6 bin 231 madalya aldılar. Türkiye, sahip olduğu imkanlar ve koşullarla bu yıl ülkemizde 110 tane uluslararası organizasyona ev sahipliği yaptı. Bu da çok büyük bir başarı" ifadelerini kullandı.

'YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR'

Türkiye'nin İtalya ile birlikte EURO 2032'ye ev sahipliği yapacağını hatırlatan Karaaslan,"Bu konuda müthiş bir ivme kat edildi. Bu bir idealdir. Bu idealin gerçekleştirilmesi için verilmiş bir emektir. Sayın Cumhurbaşkanımıza bu noktada gönülden teşekkür etmek istiyorum. Bu yıllar önce verilmiş bir kararın ve ortak bir hayalin bugün bütün bu altyapı ve üstyapı vizyonlarını geliştirip, ardından bu gençleri o imkanlarla buluşturmak üzerine alınmış bir karardı. ve biz bunun gerçekleştiğini görüyoruz. Ama daha işimiz bitmedi. Yapacak çok işimiz var" dedi.Çiğdem Karaaslan ve beraberindeki heyet programın ardından, cimnastik sporcuları ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Karaaslan daha sonra, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü'nü ziyaret etti ve öğrencilerle sohbet etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Çiğdem Karaaslan AK Parti Türkiye Samsun Spor Politika Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title