Haberler

    Advocaat Çözüm Arıyor!

    Yardımcıları Cor Pot ve Mario Been'den destek alan Fenerbahçe'nin hocası Dick Advocaat, önceliği takımın fizik gücünü ve kondisyonunu arttırmaya verdi.

    Yardımcıları Cor Pot ve Mario Been'den destek alan Fenerbahçe'nin hocası Dick Advocaat, önceliği takımın fizik gücünü ve kondisyonunu arttırmaya verdi. Ancak dertler bir değil...

    Fotomaç'ın haberine göre, Maç analiz raporlarını inceleyen Dick Advocaat, takımda daha birçok ciddi sorun bulunduğunu tespit etti. Bunların başında "Dar alanda beceri eksikliği" geliyor. Fenerbahçe'nin Hollandalı çalıştırıcısı Dick Advocaat, idmanlarda sürekli olarak buna dayalı çalışmalar yaptırıyor. Dünkü çalışmaların ana merkezi de ağırlıklı olarak buydu.

    SERTÇE UYARIYOR

    Yavaş oyundan da şikayet eden Hollandalı teknik adam, bazı oyuncuların ayaklarında gereksiz yere top tuttuklarını, bu yüzden oyunun akışkanlığının kaybolduğunu düşünüyor. Dick Advocaat, idmanlarda bu konu üzerinde de önemle duruyor, söylediklerini uygulamayanları sert şekilde uyarmaktan geri kalmıyor.

    BİRE BİR GÖRÜŞME

    İstediğini yapamayınca fırçaladığı futbolcularıyla idmanların ardından bire bir özel olarak görüşen tecrübeli hoca, bu oyunculara tek tek hatalarını anlatıyor. Advocaat, çok kızdığı olursa, espriler yaparak gönül almasını da biliyor.

    EN AZ 3 HAFTA DAHA İSTEDİ

    İki haftada 5 puan kaybeden takımını düze çıkarmak için gece-gündüz çalışan Advocaat, iyi futboldan söz edebilmek için en az üç hafta daha istemişti. 68 yaşındaki çalıştırıcı, Fenerbahçe'nin 5. haftada sahasında Gaziantepspor'la oynayacağı lig maçının futbol olarak geleceklerine ışık tutacağını söylemişti.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Dick Advocaat Fenerbahçe Fotomaç Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title