Haberler

Adanaspor - Adana Demirspor Soyunma Odaları

Adanaspor teknik direktörü Levent Eriş, "Herşeyin önüne geçen bu Adanaspor taraftarına galibiyet armağan etmek isterdik."

Adanaspor teknik direktörü Levent Eriş, "Herşeyin önüne geçen bu Adanaspor taraftarına galibiyet armağan etmek isterdik. Muhteşem bir görüntü vardı. Hayranlığımı dile getirmeden geçemeyeceğim. Müthiş bir ambiyans yaratmışlar. Gönül isterdiki bu maçı kazanarak onların güzel ambiyansı taçlandıralım. 1461 maçındaki gibi 2'nci dakikada gol yedik. Bu golden sonra baskısı ve gerilimi yüksek, oyun içerisinde kazanmayı isteyen bir grubun erken gol yemesi demolarize olmamıza neden oldu. Ama çabuk toparlandığımızı düşünüyorum. Bunun yanı sıra birkaç pozisyon ürettik. İkinci yarı topa daha fazla sahip olduk. Pas tercihlerini doğru yapabilseydik, belkide çok daha gol üretkenliğini yakalayabilirdik. Kazanamadığımız bir müsabakadan beraberlikle ayrılmamızdan dolayı çok mutlu olduğumu söyleyemem. Ama ligdeki puan her zaman çok önemli diye düşündüğümüz zaman aldığımız puanın önemini birkez daha vurgulamak isterim. Kazanmayı arzu eden taraftarımıza galibiyet armağan etmek isterdik. Olmadı. İlk devredeki kaybettiğimiz müsabakanın ardından Adana Demirspor ile olan rekabeti kazanarak noktalamak istedik. Ama ligde 11 müsabaka var. Adanaspor olarak bu maçlarda hedefimizden en ufak bir sapma görmeden yolumuza devam edeceğiz. Oyun olarakta her geçen gün daha farklı bir Adanaspor ortaya çıktığını düşünüyorum. İlerleyen haftalar bizim için çok daha doğru olacağını ve puanları kazanacak bir takım olacağımızı düşünüyorum" dedi.

Adana Demirspor teknik direktörü Mustafa Uğur ise, "Müsabakanın keyifli olduğunu düşünüyorum. Maçın başından sonuna kadar oyuncularımız üstün mücadele ettiler. Özellikle maçın ilk 25-30 dakikada belkide bu zamana kadar bu zamaan oynadığımız maçların en iyisini ortaya koyduk. O arada da zaten gol bulduk. Gol pozisyonları da bulduk, bir tanesini değerlendiremedik. Ama genel olarak baktığımızda her hatlarıyla kazanmaya daha yakın bir takım olarak göründük. Tabiki bu bizim için önemli. Ama Adana derbisinin böyle sıkıntısız bitmesi bizim için herşeyden daha önemli bana göre. İki takım oyuncularını canı gönülden kutluyorum. Güzel bir müsabaka oldu. Hem burda hem de televizyonda izleyenler, izledikleri müsabakadan keyif almışlardır. O yüzden iki takımı da kutluyorum" diye konuştu. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Adanaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title