Haberler

Adana: Türkiye 2.futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grup'ta İskenderun Demirçelikspor'u Deplasmanda 3 - 0 Mağlup Ederek Lider Olan Adana Demirspor'da Yüzler Gülüyor.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grup'ta İskenderun Demirçelikspor'u deplasmanda 3 - 0 mağlup ederek lider olan Adana Demirspor'da yüzler gülüyor.

Mavi - Lacivertli Kulübün Başkanı Adem Atılgan, ilk yarıyı İskenderun Demirçelikspor galibiyetiyle ve lider olarak kapatmaktan büyük mutluluk duyduğunu, bu hafta da deplasmanda Şanlıurfa Belediyespor ile yapacakları maça kart cezası sona eren Çetin ve Fatih'in de katılacak olmasıyla mutlak galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını bildirdi.

Başkan Atılgan, "Bu maç bizim için çok önemli. Alacağımız 3 puan bizleri yüzde 80 civarında Play - Off grubuna taşıyacaktır. İkinci yarı 5 içeri, 3 dışarı maçımız var. Hedefimiz başta söylediğimiz gibi şampiyonluktur. Bizim için asıl önemli olan ise, tüm kulüplerin maddi kriz yaşadığı dönemde, kulübümüzün herşeyini kabül ettiği Büyükşehir Belediye Başkanımız Aytaç Durak'ın verdiği aylık rutun paranın dışında geçtiğimiz hafta verdiği 255 bin YTL, takım için adeta doping olmuş ve futbolcuların maç başı paraları ödenmiştir" dedi.

Atılgan, "Her zaman söylediğimiz gibi Adana Demirspor kulüp olmuşssa, kurumsallaşmışsa, itibar ve haysiyetine kavuşmuşsa, Türkiye'nin birincilik ödülüne layık görülen tesisine kavuşmuşsa ve şampiyonluğun en büyük adayı gösteriliyorsa, yalnızca Aytaç Durak sayesinde olmuştur. Bizlerin bu son Adanalı kabul ettiğiğimiz büyük insana minnet ifadesinin en yücesini söylememiz, Adana Demirsporlu ve Adanalı olarak boynumuzun borcu olacaktır. Bu ifade sonsuza kadar sürecektir" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title