Haberler

Abdurrahim Albayrak: Güzel Bir Maç Oldu, Emeği Geçen Herkese Çok Teşekkür Ediyorum

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Albayrak, Ünal Aysal ve teknik direktör Fatih Terim'e teşekkür ederek, "En büyük şansımız başkanımız Ünal Aysal." diye konuştu.

Albayrak, Ünal Aysal ve teknik direktör Fatih Terim'e teşekkür ederek, "En büyük şansımız başkanımız Ünal Aysal. Başkanımıza ve Fatih Terim hocamıza çok teşekkür ediyorum. Baştan beri söylüyordum, ama bazı arkadaşlar eleştiriyordu. Bazı insanlar konuşurken hocam sabah 7'ye kadar çalışıyordu. İşte o çalışmanın eseri bugün sahadaydı. Güzel bir maç oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, futbolcularımızın alnından öpüyorum. Soyunma odası bayram yeri gibiydi. Emeği geçen Ünal Aysal Başkanım, dünyanın en büyük hocası Fatih Hoca'ma, yöneticilerimize, futbolcularımıza, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Albayrak, soyunma odasında başkan Ünal Aysal'ın verdiği söz üzerine primi açıkladığını ifade ederek, "Başkanımın prim sözü vardı. Bugün Florya'ya geldi, futbolcularımızla yemek yediler. Başkanımızın söylediği primi de açıkladım" diye konuştu.

Geçen sezon bu statta Fenerbahçe'ye yenildiklerinde çok üzüldüğünü hatırlatan Albayrak, Ünal Aysal ve Fatih Terim sayesinde o günlerden bu günlere geldiklerini ifade etti.

Albayrak, Fenerbahçe'yi çok iyi ağırladıklarını ve maçtan önce de tribünlere giderek, küfür istemediklerini söylediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title