Haberler

Abdi İpekçi'de Siyah Beyaz Gün

Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Milangaz ile Anadolu Efes'in mücadele ettiği play-off final serisinin 3.maçı bugün oynanacak.

Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Milangaz ile Anadolu Efes'in mücadele ettiği play-off final serisinin 3. maçı bugün oynanacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 17: 00'da başlayacak ve Lig TV 3'den canlı olarak ekranlara gelecek.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda Anadolu Efes'in ev sahibi olduğu ilk iki maçı Siyah Beyazlı takım kazanarak seride 2-0 öne geçti. Serideki dördüncü maç ise 5 Haziran Salı günü Beşiktaş Milangaz'ın ev sahipliğinde yine Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. Play-off final serisinde ilk 4 maçta şampiyon belirlenemezse, gerekirse 5. maç 8 Haziran Cuma, 6. maç 11 Haziran Pazartesi, 7. maç ise 14 Haziran Perşembe günü oynanacak.

Toplam 4 galibiyete ulaşan takımın şampiyon olacağı seride ilk maçı Beşiktaş Milangaz 82-75 kazanmıştı. Mücadelede Beşiktaş Milangaz adına Pops Mensah-Bonsu 18 ile hem takımının hem de maçın en skoreri olurken, Zoran Erceg ve Carlos Arroyo 15'er sayı maçı tamamladılar. Lacivert Beyazlı takımda ise Kerem Tunçeri 15 sayı kaydetti.

Anadolu Efes'in ev sahipliğinde oynanan ikinci maçı da Beşiktaş Milangaz 76-71 kazandı ve seriyi 2-0 yaptı. Bu maçta Carlos Arroyo 19 ve David Hawkins 17 sayı kaydederken Lacivert Beyazlı ekipte ise en skorer isim 18 sayı ile yine Kerem Tunçeri oldu.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Anadolu Efes Milangaz Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title