Haberler

"90 Dakikaya Yayamadık"

Çaykur Rizespor'un golcü ismi Sercan Kaya, Fenerbahçe karşısında değerlendiremedikleri pozisyonlardan yakınırken, defans oyuncusu Sezer Özmen çalıştıkları pozisyonlarda hata yaptıklarını söyledi.

Bu kez erken bitirdi!

Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Çaykur Rizespor'da futbolculardan Sercan Kaya ve Sezer Özmen açıklamalarda bulunurken, iki isim de iyi başladıkları maçta oyunlarını 90 dakikaya yayamamalarının mağlubiyeti hazırladığına vurgu yaptı.

Maç sonunda Lig TV'ye konuşan iki oyuncunun açıklamaları şu şekilde:

Sercan Kaya

"Ligi başladığımız gibi maça da arzulu istekli başladık. İstedik maçı. Golü de bulduk. Böyle bir maçta başta ben olmak üzere girdiğiniz pozisyonları değerlendiremezseniz rakibiniz golü bulur. Çok üzgünüz, taraftarlarımızdan da özür diliyoruz. Oyunumuzu 90 dakikaya yaymamız gerekiyordu. Fenerbahçe'nin en önemli özelliklerinden biri maçı son ana kadar bırakmaması. Maçı biz başlattık, onlar bitirdi."

"Hakem inanılmaz kötüydü"

Sezer Özmen

"Kötü bir gidişatımız vardı. Buna son vermek istedik. İyi işler yaptık, iyi başladık. Golü de bulduk. Ama aynı hataları yapmayı sürdürüyoruz. Duran iki toptan gol yedik. Halbuki çok çalışıyoruz. Hocamızın direktiflerine göre hareket etmeye çalışıyoruz. Bu sorunları gidermeliyiz. Özellikle duran toplarda… Gole kadar cesaretliydik. Baskılıydık. Pozisyon vermedik. Ancak golden sonra oyunumuzda bir gerileme oldu. Bu daha sonra oyunun kalanına sirayet etti. Ama artık yeni bir hafta başlayacak. Gidişatı değiştirmek için çalışacağız."

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Sercan Kaya Sezer Özmen Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title