Haberler

Spor Camiası Aa'yı Kutladı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya, Spor Toto Süper Lig ekibi Osmanlıspor ve spor federasyonları, yayımladıkları mesajlarla Anadolu Ajansının (AA) 98. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya, Spor Toto Süper Lig ekibi Osmanlı spor ve spor federasyonları, yayımladıkları mesajlarla Anadolu Ajansının (AA) 98. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

AA'nın Türk sporunun her zaman yanında yer aldığının vurgulandığı mesajlar şöyle:

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya: "Milli Mücadele yıllarında Anadolu'nun sesini dünyaya duyuran, bugün 13 dilde yayın yapan ve 100 ülkede temsilciliği bulunan, dünyanın en önemli ajanslarından biri olan, göz bebeğimiz Anadolu Ajansının 98. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum."

Osmanlıspor Kulübü: "AA'nın 98. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Doğru, hızlı ve tarafsız habercilik anlayışıyla sadece Türkiye'de değil, dünyada da adından söz ettirme başarısı gösteren Anadolu Ajansının (AA) 98. kuruluş yıl dönümünü kutlar, tüm çalışanlarına başarılar dileriz."

Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: "Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla 6 Nisan 1920'de milletimizin sesini dünyaya duyurmak amacıyla kurulan, Türk voleybolunun ve Türk sporunun daima destekçisi olan Anadolu Ajansının 98. kuruluş yılını kutlarız."

Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan: "Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla milletimizin gür sesini dünyaya duyurmak amacıyla 6 Nisan 1920 yılında kurulan Anadolu Ajansının 98. yıl dönümünü kutlar, milletimizin destansı başarılarına tanık olan Anadolu Ajansına nice 98 yıllar dilerim."

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın: "6 Nisan 1920 tarihinde Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla milletimizin sesini tüm dünyaya duyurmak amacıyla kurulan Anadolu Ajansının 98. yıl dönümünü kutluyorum. Türkiye'nin 98 yıldır engelliler, spor, ekonomik, günlük ve siyasal yaşamının sesi olan Anadolu Ajansına nice yıllar diliyorum."

Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan: "Türkiye'de ve dünyada yaşanan gelişmeleri en hızlı ve doğru şekilde kamuoyuna aktaran, 100 yıla yaklaşan geçmişi ve birçok dilde yaptığı yayıncılık ile Türk basınının öncüsü Anadolu Ajansının kuruluşunun 98'inci yıl dönümünü tebrik ediyorum. Dünyanın dört bir yanında ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çekmek için mücadele veren tüm branşlardaki sporcuların daima yanında olan, ülkemize kazandırdığımız tarihi başarıların kamuoyuna aktarılmasında varlığı en güçlü şekilde daima yanımızda hissettiğimiz Anadolu Ajansına Türk karatesine yapmış olduğu katkı için teşekkür ediyor, tüm emekçilerine şükranlarımı sunuyorum."

Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz: "Anadolu Ajansımızın 98. yıl dönümünü kutluyor, bundan sonraki yayın hayatında başarılar dileyerek, adil, hakkaniyet içerisindeki haberlerinin devamını diliyorum."

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Kemal Atatürk Hamza Yerlikaya Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title