Haberler

SPOR Balkan şampiyonu atletin mezuniyet sevinci

Güncelleme:

SPOR Balkan şampiyonu atletin mezuniyet sevinciVIDEO YOKMesut MADANBURDUR, (DHA) -BURDURLU Balkan Şampiyonu atlet Yasemin Zengin (23), Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden mezuniyet sevincini, antrenörüyle paylaştı.

SPOR Balkan şampiyonu atletin mezuniyet sevinci

VIDEO YOK

Mesut MADANBURDUR, (DHA) -

BURDURLU Balkan Şampiyonu atlet Yasemin Zengin (23), Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden mezuniyet sevincini, antrenörüyle paylaştı.

Burdur Emekevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nü kazanan Zengin, 4 yıllık eğitimini tamamlayarak mezuniyet sevincini yaşadı. Koronavirüs sürecinde okulların erken tatil olması nedeniyle mezuniyet töreni de yapılmadı. Şampiyon sporcu mezuniyet sevincini antrenörü Asım Yüz ile paylaştı. Zengin, antrenörü ile birlikte Burdur Gölü kenarında mezuniyet fotoğrafı çektirdi.

Zengin, 2016 yılında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünü kazanmıştım. 4 yıl sonunda mezun oldum. Pandemi sürecinden dolayı okulumuz erken kapandığı için mezuniyet töreni yapılamadı. İçimde burukluk vardı. Antrenörümle Burdur Gölü kenarına gelerek mezuniyet fotoğrafı çektirmek istedim dedi.

Bundan sonraki hedefinin Beden Eğitimi Öğretmeni olarak başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu aktaran Zengin, Dört yıl boyunca bana emek veren, eğitim veren tüm öğretmenlerime teşekkür ediyorum diye konuştu.

Yasemin Zengin'in antrenörü Asım Yüz de, Yasemin'in bu yıl üniversiteyi bitirmesi ile 10 yıllık beraberliğimizde harika bir sona yaklaştık. Sporcumun üniversitede gösterdiği başarıyı bundan sonraki yaşantısında da göstermesini çok istiyorum. Çok mutluyum, gururluyum. Sporcum üniversiteyi bitirdi ve Beden Eğitimi öğretmeni oldu. İnşallah KPSS'den sonra atanır ve bizden aldığı bayrağı ileriye taşır. Yeni sporcular ortaya çıkarır, o da benim gibi başarılı olur. Tek dileğim bu. Allah yolunu açık etsin diye konuştu.

Burdur Merkez Çine Köyü'nde yaşayan Yasemin Zengin, 2010 yılında tanıştığı antrenörü Asım Yüz ile çalışmaya başladıktan sonra atletizm dalında Türkiye dereceleri yaptı. Zengin, 2013 yılında Fransa'nın Marsilya kentinde yapılan Dünya Yıldızlar Dağ Koşusu'nda bireysel olarak 9'uncu, milli takımla dünya şampiyonu oldu. Zengin, 15 Ağustos 2015'te Romanya'nın Buşteni kentinde yapılan Genç Bayanlar 4800 metre Dağ Koşusu Balkan Şampiyonası'nda bireysel olarak 9'uncu, milli takımla ikincilik kürsüsüne çıktı. Zengin, Bulgaristan'ın Nova Zagora kentinde 8 Haziran 2016'da düzenlenen 8'inci Balkan Dağ Koşusu Şampiyonası'nda 4 bin 100 metre genç kadınlar kategorisinde altın madalyanın sahibi oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Anadolu Lisesi Burdur DHA Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title