Haberler

Sp Gik Üyesi Malkoç'un Basın Toplantısı

Saadet Partisi (Sp) Genel İdare Kurulu (Gik) Üyesi Şeref Malkoç, Şu Anda Seçime En Hazır Partinin Türkiye'nin En Dinamik Parti Teşkilatına Sahip Olan Sp Olduğunu Öne Sürdü.

Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Şeref Malkoç, şu anda seçime en hazır partinin Türkiye'nin en dinamik parti teşkilatına sahip olan SP olduğunu öne sürdü.

Malkoç, SP Trabzon il binasında düzenlediği basın toplantısında, yaklaşan seçim öncesinde çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Türkiye ve Trabzon genelinde milletvekilliği aday adaylığına olan ilginin seçimin hararetli ve coşkulu geçeceğinin göstergesi olduğunu belirten Malkoç, Türkiye'nin bütün zorluklara rağmen çözümü seçimde ve halkın iradesinde aradığını söyledi. Malkoç, demokrasiyle işbaşına gelen en zayıf yönetimlerin bile demokrasi dışı süreçlerle oluşan yönetimlerden, diktatörlüklerden,

darbelerden ve askeri rejimlerden daha iyi olduğunu kaydetti. Türkiye'nin iç ve dış politikada çok önemli sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu ifade eden Malkoç, mevcut iktidarın ülkeyi iyi yönetemediğini ve karşılaşılan sorunları çözmekte yetersiz kaldığını öne sürdü. AK Parti'nin sürekli oy kaybettiği ve inişe geçtiği bir dönemde CHP'nin cumhurbaşkanlığı seçimindeki tavrı dolayısıyla mağdur ve mazlum rolüne büründüğünü iddia eden Malkoç, "Eğer SP Meclis'te olmuş olsaydı, CHP'nin bu tutumuna engel olurdu"

dedi.

Şu anda seçime en hazır partinin SP olduğunu savunan Şeref Malkoç, "Son bir yılda gerek Trabzon'da, gerekse Türkiye'nin diğer illerinde sürekli hareket halindeyiz. Türkiye'nin en dinamik parti teşkilatına sahibiz. SP, Türkiye'nin en disiplinli, en heyecanlı parti teşkilatına sahiptir. Bu bizim en büyük avantajımız. Son 3 ay içinde Trabzon'un 18 ilçesi ve ildeki bütün esnafı dolaşarak onlarla hasbıhal yaptık. O yüzden seçimden en karlı çıkacak parti, SP olacak. Çünkü Türkiye'nin SP'ye ihtiyacı var.

Sağduyulu insanlarımız, ülkenin SP'ye ihtiyacı olduğunu görüyor" diye konuştu.

Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesi fikrine katıldıklarını dile getiren Malkoç, bunun yanında yetkilerinin de azaltılması gerektiğini kaydetti. Seçime bir başka partiyle ittifak halinde girip girmeyeceklerinin önümüzdeki süreçte değerlendirileceğinin altını çizen Malkoç, şahsi kanaatinin SP'nin seçime tek başına girmesi yönünde olduğunu, ancak bu konunun önümüzdeki günlerde netliğe kavuşacağını söyledi.

(MU-MU-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title