Haberler

Soylu: "(Suruç'taki Saldırı) İdari ve Adli Soruşturma Devam Ediyor Ama Somut Birtakım Olaylar Var"

- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklaması ŞANLIURFA - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "(Suruç'taki saldırı) İdari ve adli soruşturma devam ediyor ama somut birtakım olaylar var. Yaklaşık 3-4 gün önce ve daha önceki dönemlerde de HDP'nin 6.

- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklaması ŞANLIURFA - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "(Suruç'taki saldırı) İdari ve adli soruşturma devam ediyor ama somut birtakım olaylar var. Yaklaşık 3-4 gün önce ve daha önceki dönemlerde de HDP'nin 6. sıra milletvekili adayı (İsmail Kaplan), bizatihi milletvekilimizi Meclis'te daha önce yapılan bir tartışmadan dolayı hedef göstermektedir ve bunu sürekli olarak tırmandırmaktadır."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "(HDP Şanlıurfa milletvekili adayı İsmail Kaplan) O adamın dağ kadrosuyla ilişkili olduğu ve burada bu talimatları da oradan aldığı yönünde değerlendirmeler vardır, o kadar açık ve net."

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Soylu Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title