Haberler

Twitter, Facebook ve Youtube İçin AYM'ye Başvuru

Güncelleme:

Dünya Dilleri Merkezi ve Yeryüzü Halkları Dostluk Vakfı, Twitter, Facebook ve Youtube'un kurallara uymaması halinde kapatılması için AYM'ye başvurdu.

Dünya Dilleri Merkezi ve Yeryüzü Halkları Dostluk Vakfı, "düşmanlığı körüklediği" gerekçesiyle  Twitter, Facebook ve Youtube'un kanunlara uymasının sağlanması, aksi halde kapatılması talebiyle Anayasa Mahkemesine (AYM) başvuruda bulundu.

"TOPLUMSAL AHLAKI BOZUYOR"

Vakfın Genel Başkanı Selamettin Tellioğlu tarafından yapılan başvurunun dilekçesinde, Twitter, Facebook ve Youtube gibi merkezi yurt dışında olan kurumların, toplumsal ahlakı ve insani değerleri bozmaya aracılık yaptığı savunuldu.

"İLK ÖNCE KANUNLARA UYMASININ SAĞLANMASI..."

Söz konusu sosyal paylaşım siteleri arcılığıyla insanların, kişilere ve kurumlara hiçbir ahlaki değer tanımadan saldırdığı iddia edilen dilekçede, şunlar kaydedildi: "Küfür, hakaret ve birçok insani olmayan tavır ve fikirlerle farklı insanlar ve toplumlar arasında düşmanlık körüklenmektedir. Vakfımızın amacına aykırı hareketlere altyapı oluşturan ve vasıtalık yapan bu kuruluşların, ilk önce kanunlara uymasının sağlanmasına karar verilmesini, aksi halde kapatılarak uğramış olduğumuz zararın teminine karar verilmesini talep ederiz." 

Kaynak: AA / Güncel

Facebook Twitter Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ömer 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 6-7 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Selahaddin Eyyubi 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 6 Mayıs Pazartesi 2024? Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (13)

kamil16yeni81@gmail.com:

kadın erkek ilişkisini izlediği porno filmlerden öğrenen bir nesil yetişiyor arkadaşlar bu iğrenç bir durum ne kadının bi değeri kaldı ne erkeğin.. yazık sizce bu nesil evlendiği zaman mutlu olabilecekmi bizim anne babalarımız gibi

23
10
yanıtYanıtla
Özer Öz.ozer636@hotmail.com:

yorumunuzdan öğrenim ve kültür seviyenizin derecesini algılamak hiç de zor değil..!! sağlıklı ilişkiyi siz nereden öğrendiniz de bu konuda böyle kadük bir yorum yapıyorsunuz?? Ana ve Babalarımızın mutlu olduğundan nasıl emin olabiliyorsunuz? Eminim size göre en uygun eş, 13 yaşında ve okumamış, kara cahil olmalı ki ona istediğinizi yapın..!! bu mu sizin mutluluk anlayışınız?? Çok zayıf korkak bir kişiliğiniz var!!

yanıt0
yanıt0
Yörük Alisarol_48@hotmail.com:

Dünya Dilleri Merkezi ve Yeryüzü Halkları Dostluk Vakfı, tabiki kurallara insan ve kişilik haklarına ahlaka her kurum uymalı . peki siz birilerinin adına olmadan asli görevinizin dışında bu işe girmişsiniz . sahisizlerin görevleri nelerdir bu güne kadar insanlara hangi eğitim konusundakatkınız oldu . BİRİLERİNİN MAŞASI OLMAYIN ÖNCE KİŞİLİKLİ ONURLU İNSAN OLUN .ASLİ GÖREVİNİZİ İCRA EDİN ÖNCE YAĞDANLIK SÜRÜSÜ...

13
18
yanıtYanıtla
O-maknak@gmail.com:

Adini ilk defa duydugum sahte islamci ve kanli para ile fonlanan vakiflar...

9
18
yanıtYanıtla
ELADORelador_81@mynet.com:

İnşallat kapatılır da memleket dinlenir. Vatantaşın elinde bir telefon yaz face yada oyunda batı işte islam ülkelerine böyle girip düzenimizi bozdular. taşkınlıkların arttığı ve artarak gittiği burnunun ucunu görmeden giden bir gençlik var. İnşaallah bir önlem alınırda her şey daha iyi olur

24
0
yanıtYanıtla
kamil16yeni81@gmail.com:

hatırlayın twitter kapalı iken bu olayla ilgili tweetler dünya gündeminde birinciydi ne hikmetse türkiyeden girebilen yok ama dünya gündeminde birinci oldu tiwtter kapatılma olayı..Mısır olaylarına gelelim bütün dünya ayağa kalktı ve bununla ilgili bir tane tweet dünya gündemine giremedi azcık uyanın arkadaşlar.kumandası amekalıların avrupalıların elinde olan bişeyi kendi debletinize karşı savunmayın..

16
7
yanıtYanıtla
kamil16yeni81@gma.com:

hayır öyle olmuyor bak ne güzel söylemişsin gidip teknoloji haberlerini okuyosun bizim istediğimizde bu gençlerimiz twitter da miletin anasına bacısına küfür edeceğine girsin teknolojiden tıptan bişeyler görsün bu kötü bişey değilki devlet bunları düşünmek zorunda...

yanıt0
yanıt0
DEMOKRATs_can.nato@Hotmail.com:

ben fasitim kurban olurum hukumete

4
12
yanıtYanıtla
faik16yeni81@gmail.com:

nasıl radyo ve televizyon belirli kurallara uymak zorunda ise hele hele yurt dışı kaynaklı siteler de belli kuralla uymak zorunda ve tonla reklam geliri elde ettikleri ülkelere vergi vermek zorundalar.Kimse kalkıp demokrasiden bahsetmesin özgürlük demek anama bacıma küfür etmek değil...

10
4
yanıtYanıtla
Ercikmehmet_sirin_ercik@hotmail.com:

iletisim insanoglu icin cok büyük bir nimettir. Kötü kullanirsan kötü olur, iyi kullanilirsa güzel sonuclar elde edilir. Dolayisiyla burda kurumlarin suçu olmaz. Kullanicilar bunun kiymetini bilip güzel kullanmali. Ama bence kurumlarda vergilerini vermeli. Öyle bedava ceplerini doldurmak yok.

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title