Haberler

TBMM'de İntihar Girişiminde Bulunan Vatandaş, İkna Edildi

Güncelleme:

TBMM Halkla İlişkiler binasının çatısına çıkan bir vatandaş, intihar girişiminde bulundu. Çatıya çıkan vatandaş, milletvekilleri tarafından ikna edildi.

TBMM Halkla İlişkiler binası çatısına çıkan bir kişi intihar girişiminde bulundu. Aşağıda branda gerilerek tedbir alınırken polis şahsı ikna etmeye çalıştı. Milletvekillerinin girişimleri ile çatıya çıkan vatandaş ikna edildi.

AK PARTİ'Lİ VEKİLLE GÖRÜŞMEK İSTEDİ

İntihar girişiminde bulunan kişinin AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ile görüşmek istediği ancak, Vekil'in Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki görevi nedeniyle görüşemediği kaydedildi. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti'li yetkililer, "İntihar etmek isteyen vatandaşımız makamımıza ulaşmış ve vekilimiz ile görüşmek istediğini iletmiştir. Biz de her vatandaşımıza olduğu gibi ilgili kişiye de randevu vererek, kendisini makamımızda ağırladık. İlgili sahsın talebini aldık, Sn. Vekilimizin Plan ve Bütçe Komisyon Toplantısı'nda olması sebebi ile yüz yüze görüşme konusu için de uygun bir zamanda kendisine haber vermek üzere sahsı makamımızdan uğurladık. Ancak sonrasında böyle bir durum yaşandı ve Sn. Vekilimizin şahsi atağı ile kolundan yakalanarak intihar girişimini sonlandırması sağlandı." dedi.

SAFFET SANCAKLI İKNA ETTİ

Olaya müdahale eden AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, intihar girişiminde bulunan vatandaşa 10 bin lira vermeyi teklif etti. Vatandaş, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı tarafından ikna edildi.

Olay yerinden ilk görüntüler;

Son Dakika! TBMM'de İntihar Girişimi, İkna Çalışmaları Sürüyor

Son Dakika! TBMM'de İntihar Girişimi, İkna Çalışmaları Sürüyor

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Halkla İlişkiler 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (134)

Kılıçaslan:

Memleketin düştüğü hale bak, herkesin derdine çözüm bulması gereken MECLİS intihar makamı olmuş yazıklar olsun vatandaşı bu hale düşürenlere. . . . . . . . . . . . .

32
3
yanıtYanıtla
Vatan taş:

Ama atv ye göre herkes mutlu ülke refah icindeydi

28
7
yanıtYanıtla
ENİŞTENİZ:

allah çalanlardan birgün hesap soracaktır inşallah

28
2
yanıtYanıtla
Deme öyle:

inşallah demene gerek yok soracak mutlaka

yanıt1
yanıt0
Ece:

Hayat çok pahalı ayagımıza ayakkabı alamıyoruz allah sonumuzu hayır etsin

26
3
yanıtYanıtla
........:

Ayagında hiç mi ayakkabı yok çeşidini alamıyorum desene şuna

yanıt0
yanıt2
öylece:

bunlar daha başlangıç evine ekmek götüremeyen çocuğunun istediğini alamayan insanlar hep sabır ama oda bitiyor artık ALLAH sonumuzu hayretsin ama bitişteyiz yarına umutla bakamıyoruz

24
1
yanıtYanıtla
Anil özel:

Adam hakli artik kimse gecinemiyo devletin bir an once onlem almasi lazim

20
3
yanıtYanıtla
...:

Hükümet isfa etsin belediye seçimlerine bile girmesin

15
8
yanıtYanıtla
osman:

başka bir isteğin varsa söyle paşa. buradan herkes okuyo zaten

yanıt2
yanıt7
Tüm 134 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title