Haberler

BAKAN GÜL, ADLİYE PERSONELİYLE YEMEK YEDİ

Güncelleme:

BAKAN GÜL, ADLİYE PERSONELİYLE YEMEK YEDİ Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Edirne'de adliye personeliyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

BAKAN GÜL, ADLİYE PERSONELİYLE YEMEK YEDİ

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Edirne'de adliye personeliyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Adliyeye gelişinde Edirne Valisi Ekrem Canalp, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak ve adliye personeli tarafından karşılanan Bakan Gül, adliye yemekhanesinde personelle yemek yiyip, sohbet etti.

Burada yaptığı konuşmada, adliye personeliyle aynı sofrada bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Adalet Bakanı Gül, adliye çalışanlarının adalet gibi milletin istediği en temel ulvi bir amacı gerçekleştirmek üzere bu görevi yaptıklarını kaydetti. Bakan Gül, "Çok ulvi bir meslek, bu adliyenin kapısından giren bir kişi, adliyenin kapısından çıkarken kalemden, mahkemeye, girişten, en üst katına kadar çıktığında 'Allah razı olsun, vicdanen öyle iyi davrandılar, kendi kızım oğlum gibi gördüm' diye bir duyguyla çıkıyorsa, en güzel başarıyı sağlamış oluruz" diye konuştu.

BİZLER HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Adalet Bakanı Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğiyle adliye çalışanlarına mali anlamda da destek verdiklerini bildirdi. Fedakarca çalışan personele desteği sürdüreceklerini kaydeden Gül, şöyle konuştu:

"Bunları yakından takip edeceğiz. Sözleşmeli, kadrolu bu ayrıma son vererek bu arkadaşlarımızın da kadroya geçeceği bir adli yıl olmasını ümit ediyoruz ve bunun için de çalışacağız. Vatandaşlar kararlarda kürsüde hakim ve savcıyı görüyor ancak bir mahkemenin yükünü çeken mübaşiri, zabıt katibi, müdürü, adliyenin temel unsuru avukatı ile hakim ve savcının tüm çalışanlarla bir bütündür. Türk milleti adına yapılan yargılamalar, adalet hizmetlerinde personelin özverili, fedakarca çalışması sonucu oluşuyor. Bizler her zaman yanınızdayız, sizlere başarılar diliyorum. Bu adli yıl daha adalet dolu bir yıl olsun. Yeni adli yılınızı tebrik ediyorum, ailelerinize, çalışma arkadaşlarınıza da selamlarımı iletiyorum. Her zaman maddi ve manevi olarak yanınızda olmaya devam edeceğiz. "

Bakan Gül, çalışma hayatında 25 yılı dolduran adliye personellerinden Ayşe Özkan, Ayla Türen ve Songül Budak'a başarı belgesi verdi, ardından da Edirne Barosu'na ziyarette bulundu.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Ekrem Canalp Edirne Toplum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title