Haberler

Söke'de Uyuşturucu Operasyonu

Aydın'ın Söke İlçesi'nde Bir İhbarı Değerlendiren Polis Ekipleri 9 Ayrı Noktaya Yaptıkları Eş Zamanlı Operasyonda Uyuşturucu Tacirliği Yaptığı İddia Edilen Bir Şebekeyi Çökertti. Önceki Gece Sabaha Karşı İlçenin Değişik Yerlerinde Gerçekleştirilen Operasyonda Gözaltına Alınan Şüphelilerin Sorgusunun Devam Ettiği Bildirildi.

Aydın’ın Söke ilçesi’nde bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri 9 ayrı noktaya yaptıkları eş zamanlı operasyonda uyuşturucu tacirliği yaptığı iddia edilen bir şebekeyi çökertti. Önceki gece sabaha karşı ilçenin değişik yerlerinde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin sorgusunun devam ettiği bildirildi.

Söke Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi uzun süredir takipte olduğu sokak satıcılarına yönelik dün gece sabaha karşı Aydın Emniyet Müdürlüğü’nün de desteği ile operasyon gerçekleştirdi. Yapılan operasyon sonucu ilçe ve çevresinde sokak satıcılığı yaptığı belirlenen 10 kişi yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler adliye çıkarılırken görüntü almaya çalışan basın mensuplarına tepki gösterip küfür ettiler.

Yapılan operasyon sırasında şüphelilere ait ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ikisi tabanca olmak üzere 3 adet silah ve bu silahlara ait çok sayıda mermi ile bir miktar da uyuşturucu madde ele geçirildi.

Söke Belediyesi’ne ait bir otobüs ile adliyeye sevk edilen şüphelilerin sorgusu devam ediyor. Polis yetkilileri olayla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, akşam saatlerinde Söke Emniyet Müdürlüğü’nde konuyla ilgili basın açıklaması yapılacağı bildirildi.

Bu arada polisin uyuşturucu şebekesi ile ilgili çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

(LT-İK)

08.11.2007 17:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title