Haberler

Sokakları Çamur Deryasına Dönen Beytüşşebap'ta Vatandaşlar Yardım Bekliyor

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesinde Caddeler Eriyen Kar Nedeniyle Adeta Çamur Deryasına Dönerken, Özellikle Okula Gidip Gelen Öğrenciler Büyük Sıkıntı Yaşıyor.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde caddeler eriyen kar nedeniyle adeta çamur deryasına dönerken, özellikle okula gidip gelen öğrenciler büyük sıkıntı yaşıyor.

Beytüşşebap ilçesinin Tatar Mahallesi'nde ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan sokaklarında yürümek oldukça zor. Mahalle sakinleri işlerine gitmekte zorlanırken, öğrenciler de oluşan çamurdan dolayı okula gidiş gelişleri sırasında büyük sıkıntı yaşıyor. Tatar Mahallesi'nde bulunan ve yaklaşık 150 öğrencinin eğitim gördüğü 75. Yıl İlköğretim Okulu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri, çamurların içerisinde okula gidip gelmek zorunda kalıyor. Mahalle sakinleri ve öğrenci velileri, "Çamurdan işimize gidemez, çocuğumuzu okula gönderemez olduk. Yollarımız asfalt değil. Çocuklarımızın üstü başı çamura dönüyor. Yollarımız asfalt olsun da demiyoruz. Bahara kadar en azından mucur dökülebilir. İlgililerin acil yardımlarını bekliyoruz" dediler.

(RB-AŞ-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title