Haberler

Sokağa çıkma kısıtlamasında 2'nci gün

Güncelleme:

KORONAVİRÜS vakalarının son günlerde artmasının ardından alınan yeni tedbirler kapsamında uygulanmaya başlanılan sokağa çıkma kısıtlamasının 2'nci gününde sokak ve caddeler bomboş kaldı.

KORONAVİRÜS vakalarının son günlerde artmasının ardından alınan yeni tedbirler kapsamında uygulanmaya başlanılan sokağa çıkma kısıtlamasının 2'nci gününde sokak ve caddeler bomboş kaldı. İş yerlerinin kapanmasının ardından vatandaşlar erkenden evlerine çekilirken, kısıtlama kapsamında bulunmayan yabancı turistler boş sokakların tadını çıkardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, geçtiğimiz pazartesi akşamı gerçekleşen kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, koronavirüsle mücadele amacıyla yeni tedbirler alındığını duyurdu. Tedbirler kapsamında, hafta içi kısmen, hafta sonu tamamen uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması dün 21.00'dan itibaren başlandı.Yeni tedbirlerle birlikte başlayan sokağa çıkma kısıtlamasının 2'nci gününde de İstanbul sokak ve caddeleri bomboş kaldı. 20.00'da kapanması gereken iş yerlerinin kepenkleri indirirken, sadece, telefonla ve online hizmet vermeye devam eden lokanta ve restoranlar açık kaldı. Polis ve zabıta ekipleri, sık sık anons yaparak sokağa çıkma kısıtlamasını hatırlattı. Vatandaşlar, 21.00'dan itibaren sokak ve caddeleri boşaltırken, İstanbul'un sokak ve caddeleri kısıtlama kapsamında bulunmayan yabancı turistlere kaldı. İstiklal Caddesi'nde gezmek isteyen turistler, polisin pasaport kontrolünden geçerek caddeye girebildi.


- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs İstanbul Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title