Haberler

LPG'ye zam geldi mi? Otogaza ne kadar zam geldi, zam var mı? İstanbul Ankara İzmir LPG otogaz ne kadar oldu?

Güncelleme:

Dolar kurundaki dalgalanmalar nedeniyle akaryakıta zam gelmeye devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine, motorine ve LPG oto gaza zam geldi. Gelen büyük zammın ardından vatandaşlar LPG'ye zam geldi mi? LPG'ye ne kadar zam geldi? İstanbul'da Ankara'da LPG ne kadar oldu? araştırıyor.

LPG'ye zam geldi mi? Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS) yapılan açıklamaya göre; benzin, motorin ve oto gaza zam geldi. Yeni zamlı fiyatlar bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. Peki LPG'ye zam geldi mi? LPG'ye ne kadar zam geldi? İstanbul'da Ankara'da LPG ne kadar oldu? detaylar haberimizde.

LPG'YE NE KADAR ZAM GELDİ?

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak LPG'ye29 kuruş zam geldi.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor. Türkiye'de LPG ürün fiyatlaması ise Cezayir'de bulunan Sonatrach piyasa fiyatları takip edilerek yapılıyor.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Zam Lpg Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title