Haberler

Bugün Galatasaray maçı var mı? 29 Kasım Galatasaray maçı ne zaman, nerede, saat kaçta? Bugün GS maçı var mı, hangi kanalda?

Süper Lig'de şampiyonluk yarışının galibi olan Galatasaray'ın maçları yakından takip ediliyor. 29 Kasım günü Galatasaray'ın maçı olup olmadığı ise gündemde. Peki, Bugün Galatasaray maçı var mı? Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Bugün GS maçı var mı, hangi kanalda?

Bugün Galatasaray maçı var mı? sorusu araştırılıyor. Futbolseverlerin sıkı sıkıya takip ettiği Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray'ın bugün maçı olup olmadığı arama motorlarında aratılıyor. Merak edilenler arasında ise Bugün Galatasaray maçı var mı? Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Bugün GS maçı var mı, hangi kanalda? soruları yer aldı.

BUGÜN GALATASARAY MAÇI VAR MI?

Galatasaray ile Manchester Utd arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi maçı, CBC Sport, Exxen kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek. Galatasaray-Manchester Utd Maçı, saat 20:45 başlayacak. Galatasaray-Manchester Utd Maçı, 29 Kasım Çarşamba günü oynanacak. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5. maçında Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesi sakatlık bulunan Davinson Sanchez forma giyemeyecek.

BUGÜN KİMİN MAÇI VAR?

Trendyol Süper Lig

Başakşehir – Pendikspor | 20.00 | Bein Sports 2, beIN Sports Tod TV

Sivasspor – Trabzonspor | 20.00 | Bein Sports 1, beIN Sports Tod TV.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Galatasaray Gündem Yaşam Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title