Haberler

Beşiktaş Koynaspor Maçında Sosa'dan Müthiş Gol, İşte O Görüntüler

Güncelleme:

Sosa'dan müthiş gol. Beşiktaş 2 Konyaspor 1 maçın özeti ve golleri.Beşiktaş'ın Konyaspor'u 2-1 mağlup ettiği maça Sosa'nın golü damga vurdu. Sosa attığı golle Beşiktaş'ı deplasmanda 2-0 öne geçirmişti.

Sosa'dan müthiş gol. Beşiktaş Konyaspor deplasmanında Sosa güzel bir golle takımını 2-0 öne geçirdi. Süper Lig'e iyiden iyiye ısınan Sosa asistlerinin yanına gollerini de eklemeye başladı.

Torku Konyaspor ve Beşiktaş arasında oynanan maçın ilk yarısı biter bitmez şok bir olay yaşandı. İlk yarının son düdüğü ile birlikte Gökhan Töre ve Veli Kavlak saha içinde birbirine girdi.

SERDAR ARAYA GİRDİ

İki oyuncunun sözlü olarak atışması araya Serdar Kurtuluş'un girmesi ile son anda kavgaya dönmeden önlendi. Tartışmanın ardından Veli, kızgın bir şekilde soyunma odasına girerken Gökhan'ın ağzını Serdar'ın kapatması dikkatlerden kaçmadı.

Konyaspor Torje'yle penaltı kazandı. Serdar Kurtuluş Rumen oyuncuyu ceza sahasına girerken düşürdü ve yeşil beyazlılar penaltı kazandı.

75

Sosa oyundan çıkarken yerine Kerim Frei girdi.

74

Gökhan Töre'yle etkili geldi Beşiktaş. Başarılı oyuncunun ceza yayı dışından vurduğu şut direğin yanından dışarı gitti.

70

Beşiktaş'ta Demba Ba oyundan çıkarken Cenk Tosun oyuna dahil oluyor

67

Aykut Kocaman 67. dakikada iki oyuncu değişikliği yapıyor. Ömer Ali'nin yerine Gabriel Torje, Ali Turan'ın yerine de Fuchs oyuna dahil oldu.

58

GOOLL! Beşiktaş Jose Sosa'nın attığı golle maçta durumu 2-0 yaptı. Siyah beyazlılar ikinci yarıda ilk defa bu kadar etkili gelmişti ve bu gelişinde de golü buldu.

57

Konyaspor ikinci yarıya çok hızlı başladı. Mehmet Güven'in şutu Tolga'nın müdahalesi sonrası üst direkten döndü.

55

İşte ilk yarının en çok koşan isimleri...

54

Djalma çok etkili bir şut attı. Top yan ağlarda kaldı.

49

İsmail Köybaşı sarı kart gördü.

46

Beşiktaş ikinci yarıya başladı.

46

İlk yarı sona erdi. Konyaspor: 0 Beşiktaş: 1

45

Konyaspor yükleniyor ancak ceza sahası içinde Beşiktaş takımı çok disiplinli bir oyun sergiliyor. 45. dakikaya kadar yeşil beyazlılar etkili oynasa da etkili bir pozisyona giremedi.

41

Konyaspor ilk yarının son dakikalarında Beşiktaş kalesine gol için yükleniyor.

39

Atiba Hutchinson 39. dakikada sarı kart gördü

29

29. dakikası geride kalan maçta Beşiktaş, maçta golden sonra dengeyi sağladı.

19

GOOLL! Beşiktaş ilk etkili atağında golü buldu. Gökhan Töre, sağ çarprazdan sağ ayağıyla attığı şutta golü attı. (0-1)

15

Beşiktaş, maçın başından beri Konyaspor orta sahasını geçmekte zorlanıyor. Konyaspor takımı orta sahada kalabalık bir şekilde karşılıyor siyah beyazlı ekibi.

9

Konyaspor gole çok yaklaştı. Hasan Kabze'nin kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Tolga gole izin vermedi.

8

Konyalı taraftarlar Beşiktaş maçın büyük ilgi gösterdi. Tribünlerde hemen hemen boş yer yok.

5

Konyaspor maça hızlı başladı. 5 dakikası geride kalan maçta yeşil beyazlılar etkili bir başlangıç yaptı maça.

2

Tolga Zengin topla birlikte dışarı çıktığı için çift vuruş oldu. Kazanılan çift vuruştan sonuç çıkaramadı Konyaspor.

1

Torku Konyaspor maça başladı.

MAÇ ÖNCESİ Tolga Zengin, Konyaspor maçında asist yaptı

MAÇ ÖNCESİ Beşiktaş'ta ilk yarıya damga vuran tartışma!

MAÇ ÖNCESİ Yapımı bu sezon tamamlanan ve Konyaspor'un maçlarını oynamaya başladığı Torku Arena'da facianın eşiğinden dönüldü. Taraftarların soğuktan etkilenmemesi için monte edilen ısıtma sistemi, maçın oynanadığı esnada alev aldı. Yangın büyümden görevlilier tarafından kontrol altında alındıktan sonra söndürüldü. Daha sonra görevliler doğalgaz vanasını kapatatarak ısıtma sistemini devre dışı bıraktı

MAÇ ÖNCESİ BİLGİ | Beşiktaş'ta Demba Ba, Oğuzhan, Tolga Zengin ve Serdar Kurtuluş sarı kart görmeleri durumunda Galatasaray derbisinde oynayamayacak.

MAÇ ÖNCESİ Gökhan Töre gollerini sağ ayakla atıyor.

MAÇ ÖNCESİ Beşiktaş'ın Torku Konyaspor deplasmanında son üç maçta yüzü gülmüyor.

MAÇ ÖNCESİ Bilic: Konyaspor sezonun başında çok az gol yiyen bir takımdı. 2 haftada 10 gol yemiş olabilirler. Bugün takımda değişiklikler yaptılar.

MAÇ ÖNCESİ Slaven Bilic: Takımda bir gevşeklik, rahatlık söz konusu değil. Kazanmak için her şeyi yapacağız.

MAÇ ÖNCESİ Konya'da ilk 11'ler belli oldu. Konyaspor 11'i; Belec; Ali Turan, Mehmet, Ömer, Ali Çamdalı; Djalma, Kokalovic, Selim, Mehmet, Uğur; Hasan Kabze. Beşiktaş'ın 11'i; Tolga; Serdar, Franco, Ersan, İsmail; Veli, Atiba, Gökhan, Sosa, Olcayİ; Demba

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Torku Konyaspor Tolga Zengin Gökhan Töre Beşiktaş Gündem Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title