Haberler

Mersin Mezitli seçim sonuçları / 2015 Mezitli oy dağılımı

Mersin Mezitli seçim sonuçları. 2015 Mezitli ilçesi ve Mersin'in tüm ilçeleri genel seçim sonuçları. Mersin Mezitli'de seçim sonuçları sonrası ortaya çıkan tablo ve önceki oylamada ortaya çıkan grafikler.

Mersin  Mezitli seçim sonuçları. 2015  Mezitli ilçesi ve Mersin'in tüm ilçeleri genel seçim sonuçları. Mersin Mezitli'de seçim sonuçları sonrası ortaya çıkan tablo ve önceki oylamada ortaya çıkan grafikler. Mersin'de 2015 genel seçimlerinde partilerin oy dağılımı Yüksek Seçim Kurulu'nun yayın yasağının kalkmasının hemen ardından secim.haberler.com'da. 2011 yılında yapılan genel seçimlerde CHP Mezitli'de %43,47 oy almıştı. Ak Parti ise Mersin Mezitli'den %28,38 oy çıkarmıştı. 2015 genel seçim sonuçları sonrası ortaya çıkacak tablo merak ediliyor. 2015 Mersin Mezitli ilçesi genel seçim sonuçları için linki kullanın. 

Mezitli, Mersin ilinin bir ilçesidir. Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlıdır. Batısında Erdemli, doğusunda Yenişehir ilçeleri bulunmaktadır. Turizm açısından gelişmiştir. Mersin Üniversitesi'nin Tece Kampüsü bu ilçede bulunmaktadır. Sahil boyunca uzanan, gelişmiş ve modern bir ilçedir. Çoğunlukla Mersin'in yerli halkı ve üniversite öğrencileri bulunmaktadır.

Mezitli Belediyesi, Almanya'nın başkenti Berlin'in Tempelhof-Schöneberg Belediyesi ile 2012 yılının Eylül ayında kardeş şehir anlaşmasına imza atmışlardır.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Yüksek Seçim Kurulu Mezitli Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title