Haberler

Kastamonu genel seçim (2015) Kastamonu seçim sonuçları

Kastamonu genel seçim sonuçları. Kastamonu 2015 genel seçim sonuçları ve bölgede geçmiş dönem seçimlerini görüntüleyebileceğiniz bağlantılar.

Kastamonu genel seçim sonuçları. 7 Haziran 2015 Türkiye genel seçim sonuçları sonrası nefesler tutuldu. Sandıklardan çıkacak sonuçlar sonrası ortaya çıkacak rakamlar, Kastamonu ili ve ilçeleri seçim sonuçları ve güncel haberler 7 Haziran Pazar günü secim.haberler.com adresimizde. 

Kastamonu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde büyük oranla Recep Tayyip Erdoğan'ı destekledi. Erdoğan bölgedeki oyların %65,83'ünü alarak Kastamonu'dan köşk için destek almış oldu. İhsanoğlu %32,77 ile ikinci, Selahattin Demirtaş %1,40 ile Kastamonu'da en az oy alan aday oldu. 

Kastamonu Belediye Başkanlığı Ak Parti'de. 2014 yerel seçimlerinde %45,7 alan Ak Partili Başkan Tahsin Babaş koltuğu 2009 yerel seçimlerinde göreve gelen MHP adayı Turhan Topçuoğlu'ndan devraldı.  

2011 genel seçimlerinde Kastamonu'dan 3 milletvekili çıktı. Bunlardan ikisi %55,63 oy oranına sahip Ak Parti'den oldu. Hakkı Köylü ve Mustafa Gökhan Gülşen Ankara'ya gitti. MHP ise %23,1 ile bu ilden bir milletvekili çıkardı. MHP'den Emin Çınar Kastamonu vekili olarak TBMM'deki yerini aldı. 

Kastamonu İlçeleri seçim sonuçları; 

KASTAMONU ,ABANA ,AĞLI ,ARAÇ ,AZDAVAY ,BOZKURT ,CİDE ,ÇATALZEYTİN ,DADAY ,DEVREKANİ ,DOĞANYURT ,HANÖNÜ ,İHSANGAZİ ,İNEBOLU ,KÜRE ,PINARBAŞI ,SEYDİLER ,ŞENPAZAR ,TAŞKÖPRÜ ,TOSYA.. seçim sonuçları için linke tıklayın

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Kastamonu Ak Parti Türkiye Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title