Haberler

Skylıne Sinema TV'de 16 Temmuz Cumartesi

Kırmızı Halı kuşağında bu filmi ; SinemaTV D-Smart 5'nci kanalda, Teledünya 11'nci kanalda ve aynı anda SinemaTV HD'de D-Smart 117 ve Teledünya 9'ncu kanalda izleyebilirsiniz.

"Independence Day/Kurtuluş Günü" ve "War of the Worlds/Dünyalar Savaşı"nın izinde giden, son yılların en başarılı bilimkurgularından biri…

Jarrod (Eric Balfour), sevgilisi Elaine (Scottie Thompson)ile birlikte, yakın arkadaşı Terry'nin (Donald Faison) doğum gününü kutlamak için Los Angeles'a gider. Gündoğumundan iki saat önce gökyüzünde, bilinmeyen bir kaynaktan gelen kuvvetli ışık belirir. Onlar Terry'nin çatı katındaki evinin penceresinden olanları dehşet içinde izlerken, Los Angeles kentinin gökyüzünü kaplayan uzay gemisi şehirdeki insanları kendine doğru çeker. İşgalci uzaylılar, sahip oldukları teknoloji sayesinde yenilmez gibi görünmektedir. Şimdi hayatta kalanlar, yollarına çıkan bütün insanları yok eden binlerce korkunç yaratıktan kaçmak zorundadır.

Gökyüzünde beliren ışıklar

Ve ardından uzay gemileri

Bitmek bilmeyen saldırılar

İnsanlığın sonu yaklaşıyor

Tür : Bilimkurgu, Aksiyon

Yönetmen : Colin Strause, Greg Strause

Yapım : 2010

Oyuncular : Eric Balfour, Scottie Thompson, Brittany Daniel, Donald Faison

Yayın tarihi : 16 Temmuz Cumartesi

Yayın saati : 21:00

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title