Haberler

Sivas'taki Trafik Kazası

Sivas'ın Şarkışla İlçesi Yakınlarında Meydana Gelen ve 3 Kişinin Hayatını Kaybettiği 29 Kişinin de Yaralandığı Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Aa Şarkışla Muhabirinin Yerel Bir Televizyon Kanalında Muhabirlik Yapan Oğlu Burak Erdoğmuş'un Cenazesi Toprağa Verildi.

Sivas'ın Şarkışla ilçesi yakınlarında meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği 29 kişinin de yaralandığı trafik kazasında hayatını kaybeden AA Şarkışla muhabirinin yerel bir televizyon kanalında muhabirlik yapan oğlu Burak Erdoğmuş'un cenazesi toprağa verildi.

Şarkışla ilçesine bağlı Gürçayır beldesi girişinde tali yoldan Sivas-Kayseri karayoluna giriş yapan ve Sivas'ta yerel bir televizyonun muhabiri olan Burak Erdoğmuş yönetimindeki minibüs, yaklaşık 50 metre ilerledikten sonra ters dönüş yaptığı sırada Kayseri'den Sivas istikametine giden İbrahim Kıvrak yönetimindeki 35 AU 728 plakalı midibüs ile çarpıştı. Kazada minibüs sürücüsü Erdoğmuş ve midibüs sürücüsü Kıvrak ile midibüs içindeki yolculardan Perihan Özden isimli 3 kişi hayatını kaybetmiş, 29 kişi de yaralanmıştı.

Anadolu Ajansı'nın (AA) Şarkışla yurt muhabirliğini yapan baba Kemal Erdoğmuş, aldığı haber sonrasında yıkılırken, olay yerine yakınları tarafından götürüldü. Savcının incelenmesinin ardından teslim alınan cenaze, Büyük Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Garipler Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Kaymakam İsmail Çataklı ile birlikte çok sayıda vatandaş katılırken, AA muhabiri baba Kemal Erdoğmuş'un bitkin olduğu gözlendi.

(İBO-İG-MSA-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title