Haberler

Sivas'ta Eriyen Karlar Sıkıntı Oluşturdu

Sivas'ta Geçtiğimiz Ay Etkili Olan ve Son 40 Yılın En Yüksek Kar Yağışının Yaşanmasından Sonra Belediye Ekipleri, Karla Mücadelenin Ardından Su ve Mazgallarla Mücadele Başlattı.

Sivas'ta geçtiğimiz ay etkili olan ve son 40 yılın en yüksek kar yağışının yaşanmasından sonra belediye ekipleri, karla mücadelenin ardından su ve mazgallarla mücadele başlattı.

Sivas'ta buz tutan mazgallar henüz çözülmediği için sular yolları bazı bölgelerde göl yerine çevirdi. Çok sayıda ihbar alan belediye ekipleri bu konuda mücadele başlattı.

Ekiplerin yaptığı mazgal ve su mücadelelerini yerinde inceleyen Alt Yapıdan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Sarılar, mazgalların daha önce buz tutması nedeni ile sıkıntı yaşandığını belirterek, "Biz mazgalları açmak için mazgallara tuz doldurduk. Ancak birçok yerde henüz tuz da mazgalları tamamen açamadı. Bu sebeple de buzla dolu mazgallar bazı bölgelerde suyu çekmiyor. Biz mümkün mertebe vatandaşların çağrısına ulaşmaya çalışıyoruz. Ancak bu birkaç gün vatandaşlarımızın da tedbirli olması gerekiyor" dedi.

(İG-YS-Y) 03.03.2008 18:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title