Haberler

Sivas Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi

Hizmet İş Sendikası ile Sivas Belediyesi Özbelsan A.Ş. arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Hizmet İş Sendikası ile Sivas Belediyesi Özbelsan A.Ş. arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir düğün salonunda düzenlenen törende konuşan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Özbelsan'ın, oluşturduğu iş hacmiyle Sivas'ın en büyük kuruluşu olduğunu belirtti.

Başkan Aydın, "Özbelsan, belediyemiz ve şehrimiz için önemli bir kuruluştur, riskli bir kuruluştur. Özbelsan üretirse sürekli kendini yenilerse belediye için de şehrimiz için de bir nimet olur. Özbelsan siyasi bir rant olarak algılanırsa çalışanları üretimden uzak durursa hepimiz için de külfet olur. Eskiden Özbelsan'da çalışanlar veresiye bir şey alamazdı, vermezlerdi. Özbelsan çalışanları maaş günlerini bilmiyorlardı. Biz, bir gelenek başlattık. Devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Sivas'a çok şeyler kazandırdıklarını ve bunu belediyenin tüm çalışanlarıyla başardıklarını aktaran Aydın, "Bu bir ekip işidir, bir başarı varsa bu hepimizin başarısıdır. Diğer taraftan, bir yerde mutlu olunmuyorsa o kurumda huzur olmaz. İnsanlar emeklerinin karşılığını aldığı zaman mutlu olur. Kendisine değer verildiği zaman mutlu olur. Biz bunların hepsini yapmak üzere yola çıktık ve yapıyoruz." açıklamasında bulundu.

Konuşmalardan sonra toplu iş sözleşmesi imzalandı, karşılıklı hediyeler takdim edildi.

İmza törenine, Hizmet İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Nihat Şimşek, Özbelsan A.Ş. Genel Müdür Vekili Şaban Kaya, Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Vekili Hüseyin Öz, Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir ile çok sayı da Özbelsan A.Ş. personeli katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hizmet İş Sendikası Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title