Haberler

Şırnaklılar'dan Referanduma Destek

Şırnaklı Vatandaşlar, 21 Ekim'de Yapılacak Referanduma Destek Vererek, Cumhurbaşkanı'nın Halk Tarafından Seçilmesini İstediklerini Dile Getirdi.

Şırnaklı vatandaşlar, 21 Ekim'de yapılacak referanduma destek vererek, Cumhurbaşkanı'nın halk tarafından seçilmesini istediklerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı'nın halk tarafından seçilmesini de öngören Anayasa değişikliği paketi, 21 Ekim'de halk oyuna sunulacak. Şırnaklı vatandaşlar, referandum hakkında yeterince bilgi sahibi olmamalarına rağmen Cumhurbaşkanı'nın halk tarafından seçilmesinden yana fikir beyan etti. Milletvekilleri nasıl halk tarafından seçiliyorsa Cumhurbaşkanı'nın da halk tarafından seçilmesi gerektiğini söyleyen Sait Aslım adlı vatandaş, "Cumhurbaşkanı halk tarafından seçilmeli. Ben referandumda 'evet' oyunu kullanacağım" dedi.

Bir başka Şırnaklı vatandaş ise, "Cumhurbaşkanı'nı şimdiye kadar TBMM seçti, bu kez de halk seçsin. Bakalım ne değişecek?" diye konuştu.

(CB-FA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title