Haberler

Şırnak'ta Linç Girişimi: 2 Yaralı

Şırnak'ta 2 Kız Çocuğunu Öldürdüğü, 6 Kız Çocuğuna da Tacizde Bulunduğu İddiasıyla Tutuklu Bulunan Sanığın Hastaneye Götürülmesi Sırasında Başlayan Olaylarda, 2 Kişi Yaralandı, Hastane Binasında da Büyük Maddi Hasar Meydana Geldi.

Şırnak'ta 2 kız çocuğunu öldürdüğü, 6 kız çocuğuna da tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklu bulunan sanığın hastaneye götürülmesi sırasında başlayan olaylarda, 2 kişi yaralandı, hastane binasında da büyük maddi hasar meydana geldi.

Tedavi amacıyla sabah saatlerinde Şırnak Devlet Hastanesine getirilen sanık A.B'yi linç etmek isteyen vatandaşların hastaneye zorla girmek istemesi üzerine, polis ve jandarmanın müdahale ettiği olaylarda Aslan Namdar (41) ile Servet Şaran adlı vatandaşlar yaralandı.

Yaralılardan Namdar, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, Şaran ise Şırnak Asker Hastanesine kaldırıldı.

Olaylar sırasında Şırnak Devlet Hastanesi poliklinik bölümünün camları kırıldı. Kapı ve pencereler atılan taşlarla kullanılamaz hale geldi.

Akşam saatlerine doğru Çakılsöğüt Tugayından getirilen takviye kuvvetler, göstericilere müdahale ederken zaman zaman havaya ateş açtı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title