Haberler

Şirket Haberleri

Ankara Sigorta, 2007 Yılındaki Yenilikler ve Sistem Değişikliğinin Tanıtılması Amacıyla, Acentelerine Yönelik Adana'da Eğitim Semineri Düzenledi.

Ankara Sigorta, 2007 yılındaki yenilikler ve sistem değişikliğinin tanıtılması amacıyla, acentelerine yönelik Adana'da eğitim semineri düzenledi.

Genel Müdürlük ve bölge müdürlükleri ile Adana Bölge Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen eğitim seminerine tüm acenteler katıldı. Seminer hakkında bilgi veren Ankara Sigorta Adana Bölge Müdürü Sait Şenel, yeni sistemin Ankara Sigorta'nın sektördeki yerini daha da sağlamlaştıracağını belirtti. Şenel, sistem değişikliğinin yararlarını anlatırken, "Acentelerimiz daha hızlı poliçe tanzim edecek, fiyatlandırmada sigortalı daha aktif olacak, şirket olarak da anında fiyatlandırmaya müdahale edeceğiz" dedi.

12 Şubat 2007 tarihinden itibaren yeni sistemi kullanacak olan Ankara Sigorta acenteleri, bu değişikliğin kendilerine güç vereceğini ifade etti.

(AB-AB-ÖZ-ÖZ-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title