Haberler

Sinop Üniversitesi'nde Mezuniyet Sevinci

Sinop Üniversitesi'ne Bağlı Fakültelerden Mezun Olan 707 Öğrenci, Düzenlenen Törenle Diplomalarını Aldı. Sinop Şehir Stadyumu'nda Düzenlenen ve Oldukça Renkli Anların Yaşandığı Törende Öğrenciler Hep Birlikte Havaya Kep Attı.

Sinop Üniversitesi'ne bağlı fakültelerden mezun olan 707 öğrenci, düzenlenen törenle diplomalarını aldı. Sinop Şehir Stadyumu'nda düzenlenen ve oldukça renkli anların yaşandığı törende öğrenciler hep birlikte havaya kep attı.

Törene Vali Zeki Şanal, AK Parti Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu, Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şevket Büyükhatipoğlu, Sinop Üniversitesi'ne bağlı fakülte ve yüksekokulların dekanları, müdürleri ile öğretim elemanları ve vatandaşlar katıldı. Mezun olanlara diplomalarının verildiği törende, fakültelerin not ortalamasına göre dereceye giren öğrencilerine hediyeler verildi.

Bu arada Sinop Üniversitesi'nin ilk mezuniyet pastası Vali Zeki Şanal, Prof. Dr. Şevket Büyükhatipoğlu ile mezun olan öğrenciler tarafından birlikte kesildi. Daha sonra öğrenciler, 10. Yıl Marşı eşliğinde hep birlikte coşkuyla havaya kep attı. 29 Mayıs 2007 tarihinde kurulmasının ardından 338 öğrenciyi mezun eden Sinop Üniversitesi, bu yıl 2. mezuniyet sevincini yaşamış oldu.

(SÖ-SA-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title