Haberler

Sinan Akçıl: Ebru'yla Bayıla Bayıla Evlenirim

Güncelleme:

Ebru Şallı'yla çok konuşulan bir aşk yaşayan Sinan Akçıl, evlenmekten korkmadığını belirterek, "Ebru'yla bayıla bayıla evlenirim" dedi.

Eylül 2013’ten beri Ebru Şallı ile aşk yaşayan Sinan Akçıl önceki akşam Etiler Limonata’daydı.

"EVLİLİKTEN KORKMUYORUM"

Arkadaşlarıyla yemek yedikten sonra mekan çıkışı görüntülenen Akçıl evlilikle ilgili sorulara, “Şimdi burada tarih veremem. Ama şunu iyi bilin ki, evlilikten korkum yok. Kafamda bazı şeyler var. Onları halledersem bayıla bayıla evlenirim” yanıtını verdi.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sinan Akçıl Ebru Şallı Eylül Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500

Yorumlar (7)

Aksakal:

Bu cocuk ya Ankara Bala ilcesinden veya Nigde Bor ilcesinden cunku hurdacilar genellikle bu ilcelerimizden cikar..

43
4
yanıtYanıtla
YYYYYY@yahoo.com:

Ahlaklı bir yeni nesil mi geliyor? Savunduğun konuyla da ilgisi ne?

yanıt0
yanıt0
DRAdedede@hotmail.com:

AKSAKAL, sen galiba eline kadın eli değmemiş bir beysin. Yoksa sen kendin hurda olmuş bir erkek misin? İşte o zaman ne gülerim.

yanıt0
yanıt0
Deniz:

Yorumlara bakarsanız bazı kişilerin ne adar ikiyüzlü olduklarını görebilirsiniz... Ebru Hanım''ı hurda olmakla, Sinan Bey''i de midesiz olmakla suçlayarak, bir erkeğin illa ki ilişkisi olmamış kadınla evlenmesi gerektiğini ima ediyorlar. İkiyüzlülük şurada, Sinan Beyin de geçmişinde Ebru Hanımınki gibi pek çok ilişkisi var, neden Ebru Hanımın ilişkileri birilerini rahatsız ediyor ki? Asıl sizin bu yaptığınız ahlaksızlık, haberiniz yok.Yeni nesil artık gözünü açtı, istediğiniz kadar çırpının, kimse salak değil, herkes her şeyin farkında. Erkeğe her haltın mübah olduğu, kadının ise baskıyla kontrol altında tutulmaya çalışıldığı düzen geride kaldı. Kadınlara bnca yıl mal muamelesi yapıldı ve bu düzen devam etsin istiyorsunuz, bu sizin gaddarlığınızı gösterir... Ama yeni nesil kızlar ok akıllı, sizler gibi gaddar canlılara hak ettiğiniz cevabı verip, yollarına bakacak kapasitedeler. Sizler de köşenizde ağlayın, hadi kolay gelsin.

1
0
yanıtYanıtla
TR:

YAV HALA SANATÇIYLA ŞARKICIYI AYIRT EDEMEMİŞ BAZILARI ! BUNUN ÇIPLAK SESİNİ DİNLEYEN VAR MI ? :d

0
0
yanıtYanıtla
h.evrendurmazh.evrendurmaz@msn.com:

İyide mesleği şarkıcılık değil beste yazarı, yazdığı bestelerde saymakla bitmez.

yanıt0
yanıt0
MISAFIR:

Sinan senin gibisi Ebruyla bayila bayila evlenir Annne gibi birsey sen daha büyümemis toy kalmissin Ebru ise ehli seni elinde nasil cevirecegini cok iyi biliyor ...sahi Sinan sen sarki söyleme sen sarki söylemsin bilmiyorsun .en iyisimi sen devamet beste yazmaya ver arkadaslarina:-)))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title