Haberler

    SimCity'e Nihayet Çevrimdışı Oynama Modu Ekleniyor

    Güncelleme:

    Çıkışının üzerinden nerede ise 1 yıl geçecek olan SimCity adlı oyun, en sonunda beklenen çevrimdışı oynama özelliğine kavuşuyor.

    Burçin Aygün - - Geçtiğimiz yılın Mart ayında satışa sunulan SimCity adlı oyun, oynanışı büyük ölçüde etkileyen ve oyunculara adeta kök söktüren DRM sistemi ile büyük eleştiri almıştı. EA'in sunucularına bağlantı mecburiyeti yaşatan oyun offline olarak oynanamıyordu. Yaşanan oyuncu kayıpları yayıncı Electronic Arts'ı korkutmuş ve geçen Ekim ayında oyuncu kitlesini sevindiren bir haber gelmişti. Geliştirici Maxis, SimCity'nin çevrimdışı oynanabilmesini sağlayacak çalışmalara başlayabileceklerini işaret etmişti.

    Bugün gelen resmi açıklama ile birlikte Maxis'in bu görevi görecek özel bir yama üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Update 10 adındaki bir sonraki güncelleme ile gelmesi beklenen özellik sayesinde artık online DRM zorlaması olmayacak. EA sunucularına bağlanma mecburiyetini ortadan kaldıracak olan bu yamanın kesinleşmiş bir çıkış tarihi ise bulunmuyor.

    Burçin Aygün - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Burçin Aygün Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title