Haberler

Silah Zoruyla Adam Kaçırma Zanlıları Tutuklandı

Samsun'da Silah Zoruyla Adam Kaçırma, Zorla Senet İmzalatma ve Alacak Tahsiline Kalkıştıkları İddiasıyla Gözaltına Alınan 5 Kişi, Çıkarıldıkları Nöbetçi Mahkeme Tarafından Tutuklandı.

Samsun'da silah zoruyla adam kaçırma, zorla senet imzalatma ve alacak tahsiline kalkıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişi, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

İddiaya göre, Mevlüt K. (70), bir inşaat malzemesi şirketine daha önce ortak olduğu ve ayrıldığı Selamet U. (36), Uğur A. (21) ve Tülay K.'dan (34) alacağı olan 70 bin YTL parayı tahsil edemeyince adam tuttu. Farklı tarihlerde ortaklarından ikisini kaçırıp ve zorla senet imzalatarak dağa kaldırıp, darp ettikleri iddia edilen Mevlüt K. ile birlikte İsmail K. (31), Serdar K. (27), Ramazan K. (23) ve Ahmet A. (25), Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen 5 kişi, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından 'birden fazla kişiyle iştirak halinde silahla kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, silahla tehdit, 6136 sayılı kanuna muhalefet ve kasten yaralama' suçlarından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

(MAY-SA-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title