Haberler

Sıkışan Kadın Sürücü Bagajdan Çıkarıldı

Bursa'da Elektrik Direğinin Ok Gibi Saplandığı Otomobilin İçinde Sıkışan Kadın Sürücü, Polis, İtfaiye ve Sağlık Ekiplerince Bagajdan Çıkarılabildi. Ağır Yaralı Olarak Hastaneye Kaldırılan Kadın, Yapılan Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı.

Bursa'da elektrik direğinin ok gibi saplandığı otomobilin içinde sıkışan kadın sürücü, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerince bagajdan çıkarılabildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, Mudanya yolu üzerindeki Sönmez Flament Kavşağı'nda meydana gelen kazada, en sol şeritte seyreden Melek Hüsrevoğlu (36) idaresindeki 16 AR 756 plakalı otomobil, sağ taraftaki bankete, ardından da elektrik direğine çarptı. Direğin aracın tam ortasına ok gibi saplandığı kazada yaralanan bayan sürücü, otomobilin içinde sıkıştı. Olay yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, kadını kurtarmak için seferber oldu. Direksiyonun başında serum takılan Hüsrevoğlu, ekipler tarafından aracın bagajından çıkarıldı. Hemen sedyeye konularak boyunluk takılan yaralı sürücü, Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Akşam saatlerinde Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edilen genç kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazayı gören sürücülerden Osman K. (29), "Bayanın kullandığı araç, sol şeritte çok hızlı bir şekilde gidiyordu. Aniden direksiyon hakimiyetini kaybedip, birçok kaza atlattıktan sonra orta şeritten en sağ şeride geçti. Önce bankete, ardından da elektrik direğine çarptı. Direk aracın içine gömüldü. İnanılmaz bir kazaydı" diye konuştu.

Polis, çevrede güvenlik tedbiri alırken, meraklı vatandaşları uzaklaştırmak için büyük çaba sarf etti. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

(OSM-MŞ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title