Haberler

Siirtspor, Silivrispor Maçında Galibiyeti Hedefliyor

Spor Toto 3. Lig 1. grup takımlarından Siirtspor, hafta sonu yapacağı Silivrispor maçına hazırlanıyor.

Spor Toto 3. Lig 1. grup takımlarından Siirtspor, hafta sonu yapacağı Silivrispor maçına hazırlanıyor.

Siirtspor'a kayyum olarak atanan M. Nezir Öztaş, yaptığı açıklamada, Silivrispor maçında üç puanı hedefleyen bir oyun sergileyeceklerini söyledi.

Geçen hafta iyi oynamalarına rağmen hazırlık kampı yapmamalarından kaynaklanan hatalarla Derince Belediyespor karşısında yenildiklerini hatırlatan Öztaş, transfer ettikleri ve çalıştıkları takımlarda kamp yapmış oyunculara ağırlık vereceklerini belirtti.

Kamp yapmamanın olumsuz etkisini haftalar içerisinde üzerlerinden atmaya çalışacaklarını söyleyen Öztaş, şöyle konuştu:

"Hafta içi daha sıkı idmanlar yaparak sezona hazırlık kampı yapmadan başlamanın getirdiği sorunları üzerimizden atmaya çalışıyoruz. Hafta sonu oynayacağımız Silivrispor maçına da böyle hazırlanıyoruz. Takımda sakat veya cezalı futbolcumuz bulunmuyor. Ancak, bu maçta yeni transfer ettiğimiz futbolculardan daha önceki takımlarında hazırlık kamplarına katılmış oyunculara ağırlık vereceğiz. Takımımız Teknik Direktör Ahmet Erten yönetiminde Atatürk Stadyumu'nda yaptığı idmanlarla bu maça hazırlanıyor. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız bu maçta hedefimiz üç puanı hanemize yazdırmaktır." - Siirt

Kaynak: AA / Yerel

Derince Belediyespor Siirtspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title