Haberler

Siirt'te Yol Yapım Çalışmaları Hız Kazandı

Güncelleme:

Siirt Belediyesinin Yol Yapım Çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Siirt Belediyesi bünyesinde şehir merkezinde bulunan şehir içi yollar da yapılan yapım onarım ve düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Siirt Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü bünyesin Ağustos ayı sonunda başlayan yol yapım, onarım ve düzenleme çalışmaları kapsamında Doğan Mahallesinde bulunan Eruh Caddesinde duble yol yapım çalışmaları kapsamında yol asfaltlama çalışması, Kooperatif mahallesinde bulunan Nihat Aykut caddesin kaldırım yapım çalışması ve Bahçeli Evler Mahallesinde bulunan Ticaret Lisesi girişinde bulunan caddede parke döşeme çalışmaları aralıksız devam ederek, Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Belediye Başkan yardımcıları ile birlikte devam eden çalışmalarda denetimlerde bulunarak, çalışmaların yapıldığı bölgelerde çalışmalar ile ilgili olarak yurttaşların görüş ve önerilerini dinledi.

Başkan Sadak yaptığı denetimler ardından belediye bünyesinde devam eden yol yapım, onarım ve düzenleme çalışmalarının hazırladıkları program çerçevesinde devam ettiğini çalışmaların tamamlanması ile birlikte şehir merkezinde yol sorunun kalmayacağını söyledi.

Başkan Sadak ve beraberindekiler yaptıkları denetimler ardından Milli Piyango öğrenci yurduna geçerek burada yurt yönetimi tarafından belediyeden düzenlenmesi talep edilen bahçe incelemelerde bulunduktan sonra, Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak yurt bahçesinin düzenlenmesi ilgili birimlere talimat verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Siirt Belediyesi Selim Sadak Eruh Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title