Haberler

Siirt'te 'Lösemili Çocuklar Haftası' Nedeniyle Etkinlik Düzenlendi

Siirt'te 'Lösemili Çocuklar Haftası' Nedeniyle Lösemili Çocuklar Vakfı (Lösev) Tarafından Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi.

Siirt'te 'Lösemili Çocuklar Haftası' nedeniyle Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Hafta nedeniyle LÖSEV İl Temsilciliği tarafından Atatürk anıtına çelenk konulması ve saygı duruşundan sonra Halk Eğitim Merkezi'nde bir dizi etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinliklerde söz alan LÖSEV İl Temsilcisi Murat Acıtan, amaçlarının il genelindeki lösemili hastaları tespit ederek sağlık ve eğitim sorunlarını gidermek olduğunu söyledi. İl Temsilcisi Acıtan, "Lösemili çocukların ve ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmayı ve bu vesileyle toplumu bilinçlendirmeyi amaçlamaktayım. Her yıl ülkemizde 31 Mayıs-6 Haziran 2008 tarihleri arasında tertiplenen Lösemili Çocuklar Haftası münasebetiyle duyarlı kişi, kurum ve gönüllü üyelerle el ele vererek sesimizi duyurmaya çalıştık" dedi.

Siirt'te ilk defa böyle bir etkinliğe imza attıklarını belirten Murat Acıtan, çok mutlu olduğunu ve ''Lösemiden Korkmuyoruz'' sloganı ile yollarına devam edeceklerini söyledi.

(ZKG-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title