Haberler

Siirt: 24 Kasım Öğretmenler Günü

Siirt Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü Münasebetiyle Öğretmenleri Makamında Kabul Etti.

Siirt Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenleri makamında kabul etti.

Milli Eğitim İl Müdürü Şerafettin Demirci ile birlikte Vali Hüseyin Avni Mutlu'yu makamında ziyaret eden öğretmenler, Vali Mutlu tarafından övgü dolu sözlerle karşılandı. Makamında öğretmenlerle sohbet eden Vali Mutlu, öğretmenlik görevinin kutsal bir vazife olduğunu belirterek, "Öğretmenler Günü, özel gün. Meslekler içerisinde en önemli ve en kutsal vazife, öğretmenlik vazifesidir. Çünkü insan yetiştiren bir meslek. Öğretmenler, ülkeye, millete en iyi idarecileri yetiştiren birer ağaç gibidirler" dedi.

Siirt'te eğitim potansiyelinin gelişeceğine inandığını ifade eden Vali Mutlu, "Öğretmenlerimize güveniyoruz. Ülkenin geleceği eğitimdir. Bu manada eğitici olan siz öğretmenleri kutlar, görevlerinizde aşkın ebedi olmasını temenni ederim" diye konuştu.

Eşi Gül Mutlu'nun da bir eğitimci olduğunu dile getiren Vali Hüseyin Avni Mutlu, "Eşimin de bir eğitici olması sebebiyle, öğretmenlerin severek ve yüksek sorumluluk altında emek sarf ettiğini biliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title